Na czele staje im armia dyktatora.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
na czele
Słownik języka polskiego
na czele
1. «z przodu, na początku»
2. «kierując czymś lub będąc pod przewodnictwem kogoś»
Nie tyle co Niezwyciężony co niedouczony
Obrazek
No ja pierdolę. Teraz jesteś super debilem. Normalnie jednokomórkowiec.
Postaram się wytłumaczyć Ci różnicę. Gdybyśmy szli w pochodzie i Ty szedłbyś jako lider, to wtedy idziesz na czele. Natomiast jeśli z drugiej strony idzie na nas inna grupa to ona staje nam na drodze a nie na czele. Można byłoby powiedzieć ewentualnie w ten sposób, przed nami stoi grupa ludzi która stanęła nam na drodze. Na czele tej grupy stoi Jan Kowalski, ale nie że na czele stanęła nam grupa ludzi.
Boję się jedynie, że coś może 'się stać' za sprawą mocarstwa typu USA, że Węgry jednak poddadzą się falom ciapaków. już zabili Kadafiego uwalniając tym samym zarazę z południa.
na czele
Słownik języka polskiego
na czele
Nie tyle co Niezwyciężony co niedouczony
Powiedz że trollujesz i nie napisałeś tego na poważnie
na czele
Słownik języka polskiego
na czele
Dawno nie widziałem większego samozaorania
Jak coś to zadzwońcie - podeślemy wam Sobieskiego. Razem zrobimy porządek.
Teraz zdrowy rozsądek nazywa się faszyzmem!!! Coś się zjebało w UE
Nic się nie zjebało, wszystko idzie zgodnie z planem... planem Spinelliego i jego Manifestu z Ventotene, czyli taka ultra komunistyczna biblia elit UE. Ale jak to? UE i KOMUNIZM?! Polecam się zapoznać, z czym tak na prawdę mamy doczynienia...
Nic się nie zjebało, wszystko idzie zgodnie z planem... planem Spinelliego i jego Manifestu z Ventotene, czyli taka ultra komunistyczna biblia elit UE. Ale jak to? UE i KOMUNIZM?! Polecam się zapoznać, z czym tak na prawdę mamy doczynienia...
Komunizm, to mamy powoli w Polsce. Już niedługo Zero będzie powoływał swoich kolesi z dyscyplinarkami na sędziów, którzy będą "osądzać" wnioski "prokuratorów", których stanowiska już Zero obsadził odpowiednimi ludźmi. Wszystko będzie nadzorować "trybunał", na czele którego stoi miernota nie radząca sobie na najniższym stanowisku. Wraca zasada "mierny, ale wierny". Każdy pamiętający poprzedni ustrój, lub znający historię wie do czego zmierzamy w szybkim tempie.
UE trochę zalatuje socjalizmem, a nie komunizmem. Ale Polacy chcieli do UE i mimo propagandy nadal im się w UE podoba.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów