Tak sobie przeglądam tego popularnego "fejsa" i znalazłem pewną stronę "Komunistyczna Młodzież Polski". Ewidentne propagowanie systemu totalitarnego, które jak wiemy jest zakazane przez polskie prawo. Tak więc zgłosiłem tą stronę i w odpowiedzi dostałem że ta strona nie zawiera szkodliwych tresci. No cóż... Hmmm, a spróbuj napisać cos na ciepłych to Cie zbanują na 500 lat. Tak się tylko chciałem się z wami tym podzielić drodzy sadole. Pozdrawiam.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I dobrze że są, co jest złego w komunizmie? To, że wielu chorych pojebów jak Stalin, Pol Pot czy Mao sobie nim mordę wycierało rządząc krajem na swój wypaczony sposób?
Dopiero co temat o tym napisałem. Szkalowanie ludzi, którzy zamiast utopii prawicowej która nigdy nie istniała o nazwie "nieograniczony wolny ryneg" wolą inną, która też nigdy na świecie nie istniała to głupota.
Jak tam będą morderców chwalić to inna sprawa, ale za preferencję w utopii karać?
Dopiero co temat o tym napisałem. Szkalowanie ludzi, którzy zamiast utopii prawicowej która nigdy nie istniała o nazwie "nieograniczony wolny ryneg" wolą inną, która też nigdy na świecie nie istniała to głupota.
Jak tam będą morderców chwalić to inna sprawa, ale za preferencję w utopii karać?
Fascynujące.
A teraz przeczytaj to: prawo.rp.pl/artykul/886671.html
Na dodatek przypominam, że Komunizm nigdy nie będzie zakazany w Polsce, czy Unii, ponieważ nasz główny partner handlowy to Chiny, które mają ustrój komunistyczny. Komunizm będzie można zakazać, kiedy go nie będzie na świecie, a jako, że obecnie trochę krajów nadal jest komuchami, to nie wolno tego ustroju czy symboliki zabraniać, żeby nie niszczyć sobie z nimi stosunków.
A teraz przeczytaj to: prawo.rp.pl/artykul/886671.html
Na dodatek przypominam, że Komunizm nigdy nie będzie zakazany w Polsce, czy Unii, ponieważ nasz główny partner handlowy to Chiny, które mają ustrój komunistyczny. Komunizm będzie można zakazać, kiedy go nie będzie na świecie, a jako, że obecnie trochę krajów nadal jest komuchami, to nie wolno tego ustroju czy symboliki zabraniać, żeby nie niszczyć sobie z nimi stosunków.
Tak, propagowanie komunizmu, na fanpejdżu, który ma 1000 polubień oddaje skalę tego zagrożenia.
To już kibice legii warszawa bardziej propagują nazizm, bo na ich sektorówce "white legion" jest wilczy hak, a co mądrzejszy to czasem przyniesie flagę III Rzeszy.
Gardzę spierdolinami, które w XXI wieku jarają się komunizmem w nie mniejszym stopniu co nazi-spierdolinami, ale internet jest pełny takich rzeczy, więc nei iwem o co ty się srasz. Chcesz wolności? To daj tym zjebom też się wyszumieć w sieci.
Ale nie no, lepiej zgłosić, bo kurwa komuna wróci
To już kibice legii warszawa bardziej propagują nazizm, bo na ich sektorówce "white legion" jest wilczy hak, a co mądrzejszy to czasem przyniesie flagę III Rzeszy.
Gardzę spierdolinami, które w XXI wieku jarają się komunizmem w nie mniejszym stopniu co nazi-spierdolinami, ale internet jest pełny takich rzeczy, więc nei iwem o co ty się srasz. Chcesz wolności? To daj tym zjebom też się wyszumieć w sieci.
Ale nie no, lepiej zgłosić, bo kurwa komuna wróci
elBiaauawy napisał/a:
Gardzę spierdolinami, które w XXI wieku jarają się komunizmem w nie mniejszym stopniu co nazi-spierdolinami
Komunizm to między innymi równe prawo do każdej kobitki, "według potrzeb" i to na całym świecie, edytuj posta lepiej
Ci którzy by go chcieli wprowadzać - zgoda, debile, ale ideologię szanuj bo to najwyższy stopień rozwoju społeczeństwa kiedyś będzie #wierzę
A nazi do pieca, tak jest.
Komunizm uderza w naturalne prawa jednostki, zatem jest sprzeczny z naturą w tylu aspektach, że należy doczepić lemiesz do czołgu i zaorać go czołgiem.
No, szkoda sensu
Kaosu napisał/a:
Komunizm to między innymi równe prawo do każdej kobitki, "według potrzeb" i to na całym świecie, edytuj posta lepiej
Ci którzy by go chcieli wprowadzać - zgoda, debile, ale ideologię szanuj bo to najwyższy stopień rozwoju społeczeństwa kiedyś będzie #wierzę
A nazi do pieca, tak jest.
Ja mam lepszy system a się nazywa niewolnictwo ty jesteś zarządcą niew2olników a reszta niewolnikami wtedy możesz jebać każdsą swoją niewolnice.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów