Czy współpraca będzie efektywna?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Czy współpraca będzie efektywna?
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Po zwolennikach moherowej armii byśmy mieli POpaprańców w szarych sweterkach....hmm a może niech nastanie mrok i rządzi Nergal ze swoją ex-pindą!?
Konon feat. Tusk - Nie będzie niczego.mp3
Może ktoś streści te posty wyżej ?
To się nazywa- propozycja nie do odrzucenia.
To jest przykre, że nie ma paragrafów na to, aby wpierdolić do więzienia tego skurwysyna który wykorzystuje nierozgarniętego faceta aby robił z siebie idiotę. Jakby dziecko z downem zapierdalało po polu z radłem za plecami albo murzyn robił w domu za stolik - to śmieszyło by to was oczywiście na sadolu, lecz dzień dobry, to co tu widzimy to niestety rzeczywistość. Wyłączycie filmik, a gościu nadal będzie promował poglądy jakiegoś pomiota-kmiota Leszka Bubla, które w takim wydaniu będą rozprzestrzeniane gładko i jeszcze cała internetowa brać mu w tym pomoże.
Dobra, wkurwiłem się, idę na piwo. Kto postawi?
Dobra, wkurwiłem się, idę na piwo. Kto postawi?
"PociONgi dopiero zaczeli jezdzić..."
Na chuj się kłócicie między sobą wyzywacie tuska czy kononowicza to Wam nic nie da bo taki tusk siedzi sobie w domu liczy hajs i w piździe ma co sobie jeden debil czy drugi nagra i wrzuci w neta, a 500 kretynów się podpisze pod chłamem typu kononowicz.. (gówno wam to da bo przeciętny kowalski i tak pójdzie na wybory zagłosuje na tego debila znów, a jak nie tego to inny się znajdzie bo w rządzie nie ma normalnych osób) będzie miał nadał wciskane wszystko do japy na siłę i będzie się z tym zgadzał bo mało w tym kraju osób które potrafią się sprzeciwić i zacząć coś robić bo lepiej zaśmiecać internet gównem płakać jak to jest źle i udawać wiecznie pokrzywdzonych... tutaj potrzeba radykalnych zmian:]
@affgan
nie jest łatwo zorganizować i zrealizować plan rozkurwienia siedzib i wszystkich nadajników tvnu, eski oraz zlikwidowania ich naczelnych włącznie z Michnikiem od Wyborczej, a następnie pobudzić zombie (pozbawione swoich okienek na wyimaginowany świat) do jakichkolwiek głębszych rozmyślań nad prawdą. Następnie usunąć struktury stojące za największymi partiami pozbawiając je władzy, dochodów i wpływu na opinię publiczną, aby wprowadzić własne sprawiedliwe i korzystne dla wszystkich rządy przy pomocy organizacji złożonych wyłącznie z prawych i inteligentych obywateli niepodatnych na pokusy. Nie będzie to możliwe dopóki ludzie nie przestaną wychowywać kolejnych pokoleń w kulcie pieniądza i konsumpcji.
Póki co możemy zagłosować na JKM - człowieka który zniszczyłby w merytorycznej dyskusji każdego mainstream'owego polityka. Możemy też namówić jak najwięcej zombie (głosujących na osoby o wysokich umiejętnościach recytatorskich oraz będące trendy) żeby w dniu wyborów lepiej zostały w domach.
nie jest łatwo zorganizować i zrealizować plan rozkurwienia siedzib i wszystkich nadajników tvnu, eski oraz zlikwidowania ich naczelnych włącznie z Michnikiem od Wyborczej, a następnie pobudzić zombie (pozbawione swoich okienek na wyimaginowany świat) do jakichkolwiek głębszych rozmyślań nad prawdą. Następnie usunąć struktury stojące za największymi partiami pozbawiając je władzy, dochodów i wpływu na opinię publiczną, aby wprowadzić własne sprawiedliwe i korzystne dla wszystkich rządy przy pomocy organizacji złożonych wyłącznie z prawych i inteligentych obywateli niepodatnych na pokusy. Nie będzie to możliwe dopóki ludzie nie przestaną wychowywać kolejnych pokoleń w kulcie pieniądza i konsumpcji.
Póki co możemy zagłosować na JKM - człowieka który zniszczyłby w merytorycznej dyskusji każdego mainstream'owego polityka. Możemy też namówić jak najwięcej zombie (głosujących na osoby o wysokich umiejętnościach recytatorskich oraz będące trendy) żeby w dniu wyborów lepiej zostały w domach.
A może po prostu wyjdźcie na piwo zamiast na sadisticu udawać intelektualistów? Hę?
Dziękuje że nie ma autostrad!
W sumie nie oglądałem ale daje piwo bo ma sweter jak mój stary
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów