Czy współpraca będzie efektywna?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Czy współpraca będzie efektywna?
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ciekawe czy kuma to co mu kazali przeczytac ?
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
mądrze gada, być może donald też chciał zdobyć taką sławę i szacunek w internecie jak konon i dlatego bezprawnie wykorzystał jego plan? ale kurwa ciesze sie ze tego gościa widze, prawdziwy polityk, głupi gada bez sensu i czyta to co mu napisali.
Widzę że konon coraz mniej odnajduje się w świecie.
Pewnie gdyby kumał co czyta to by tego nie czytał...
Ale to jest racja Donaldowa tuska wszystko rozwala
Pewnie gdyby kumał co czyta to by tego nie czytał...
Ale to jest racja Donaldowa tuska wszystko rozwala
i teraz wiecie kto rządzi Platforma...
to Kononowicz i mówi co mają robić...
OPIERDALAĆ SIĘ!!!!!!!!
to Kononowicz i mówi co mają robić...
OPIERDALAĆ SIĘ!!!!!!!!
Mnie ten gość nie śmieszy,jest żałosny,a żałośni ludzie nie są zabawni.
No, wreszcie zwolennicy pierdolenia, że z winy tuska nie ma niczego mają swojego zbiorczego awatara.
A tak na poważnie, zastanawia mnie czego wy w ogóle słoneczka chcecie? Rząd ma coś zrobić? Politycy mają coś zrobić? A z jakiej racji? System wygląda tak, że co kilka lat możemy ruszyć dupska i iść do wyborów, żeby oddać swoje kompetencje do kreowania otaczającej nas rzeczywistości bandzie nienażartych skurwysynów, którzy potrzebują większego domu, działki, nowego samochodu, solidnych wakacji na borneo. I tu pojawiamy się my. Jak bezmyślne owce idziemy do urn oddać bezsensowny głos. Albo jak równie bezmyślne owce siedzimy na tyłkach po domach w stylu "foch i chuj" nie głosując na żadnego debila. Tak czy inaczej wybrana zostanie banda kretynów, którzy bez względu na opcję polityczną, barwy klubowe/sztandarowe, kolor skóry na naplecie albo jego brak, będą napychać kieszenie naszą kasą. Całe to pierdolenie, że ktoś czegoś nie robi bo powinien jest gówno warte więc przestańcie narzekać i:
- wyjedźcie z kraju (wcześniej warto nauczyć się języka),
- zmieńcie ustrój na równie chujowy (przykłady z krajów arabskich płyną falami),
- zapiszcie się do jakiejś partii i pływajcie w gównie, ale tym razem nie wpław, tylko na jachcie.
Dziękuję za uwagę i życzę spokojnej dalszej chujni polskiej.
Amen.
A tak na poważnie, zastanawia mnie czego wy w ogóle słoneczka chcecie? Rząd ma coś zrobić? Politycy mają coś zrobić? A z jakiej racji? System wygląda tak, że co kilka lat możemy ruszyć dupska i iść do wyborów, żeby oddać swoje kompetencje do kreowania otaczającej nas rzeczywistości bandzie nienażartych skurwysynów, którzy potrzebują większego domu, działki, nowego samochodu, solidnych wakacji na borneo. I tu pojawiamy się my. Jak bezmyślne owce idziemy do urn oddać bezsensowny głos. Albo jak równie bezmyślne owce siedzimy na tyłkach po domach w stylu "foch i chuj" nie głosując na żadnego debila. Tak czy inaczej wybrana zostanie banda kretynów, którzy bez względu na opcję polityczną, barwy klubowe/sztandarowe, kolor skóry na naplecie albo jego brak, będą napychać kieszenie naszą kasą. Całe to pierdolenie, że ktoś czegoś nie robi bo powinien jest gówno warte więc przestańcie narzekać i:
- wyjedźcie z kraju (wcześniej warto nauczyć się języka),
- zmieńcie ustrój na równie chujowy (przykłady z krajów arabskich płyną falami),
- zapiszcie się do jakiejś partii i pływajcie w gównie, ale tym razem nie wpław, tylko na jachcie.
Dziękuję za uwagę i życzę spokojnej dalszej chujni polskiej.
Amen.
#UP NiedźwiedzioGłowy
"Rząd ma coś zrobić? Politycy mają coś zrobić? A z jakiej racji?"
z takiej kurwa racji bo tak, jak nie oni to ja się pytam kurwa kto ?
"Rząd ma coś zrobić? Politycy mają coś zrobić? A z jakiej racji?"
z takiej kurwa racji bo tak, jak nie oni to ja się pytam kurwa kto ?
G... mnie obchodzi kto ile zarabia, prawie każdy polityk chce się nachapać, ważne by chociaż wybrać inteligentnych ludzi z pomysłem na kraj, a tego nie wyklucza ciągota do koryta . Jak narazie to ani PISiory ani POwcy nie niewykazali się żadną z tych cech. Mi bardziej pasowała ideologia PISu jako kraju bardziej zamkniętego na obcy kapitał a wspierającego własny. Ale jak przypominam sobie tych pseudo inteligentów którzy próbowali ten pomysł na kraj wcielić w życie, mieszając jeszcze do tego kosciół...
PO natomiast wybrało politykę miłości czyli ciupciać Polskę ile wlezie, potem wielkie zdziwienie że panstwo mimo tylu cięć, prywatyzacji i prywatnch inwestycji nadal wiecej wydaje niż zarabia.
PO natomiast wybrało politykę miłości czyli ciupciać Polskę ile wlezie, potem wielkie zdziwienie że panstwo mimo tylu cięć, prywatyzacji i prywatnch inwestycji nadal wiecej wydaje niż zarabia.
@NiedźwiedzioGłowy - co ma rząd zrobić? Powiedzieć prawdę. Najlepiej PRZED wyborami. "nie będzie dróg, dług publiczny będzie rosnąć, będziemy ścigać ludzi za krytykę rządu, podniesiemy ceny, a nasz `liberalizm`, o którym wszyscy mówią to tylko słowo" - dlaczego tak nie robi? Bo politycy to kurwy, a Ty bronisz kurew.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów