📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Cytat:
pasuje tu kazdy przywodca z bandy czworgazmień Tuska na Kaczyńskiego, Putina na Rydzyka i NKWD na moherowe berety i będzie git:)
Chujowe toto. Bez obrazy.
Czy mozna upublicznic adres kazdego kto wrzuca cokolwiek o pojebach typu tusk , kaczynski , korwin , napieralski i innych smieciach ? Zeby takiemu jednemu z drugim cymbalowi wjechac na chate i naprzyklad nadziac kota na klamke w drzwiach do kuchni .
Dam Wam pożywke. PO to szmaty. PiS to szmaty. SLD to szmaty. PSL to szmaty. Wszyscy politycy to szmaty. Teraz wszyscy mozecie mnie nienawidziec
ziu2, zapomniałeś dopisać, że "Mikke rules "
Hmmm...jesli to jest oryginalnie KMN , a Ty podpis dajesz pod tym swoj, to ja sie pytam jakie ty masz prawo w ogole mowic , co jest dobre ,a co zle skoro w tak rudymentarnej sprawie nie potrafisz byc wierzytelny?
Drugie pytanie , co zlego wynika z dobrych relacji z panstwami sasiedzkimi? O jakim kleczeniu przed Rosja mowa?? OPjakim kondominium moiwa?? Ja mieszkam w wolnymrkaju i niktnie kaze mimowic porosysjku czy niemiecku, powiemwiecej, polska po wroclawskim kongresie kultury w koncu moze stanac na nogi izdjac mickiwiczowskie kajdany, zrzuciv ten przeklety plaszcz romantyzmu i naprawde liczyc sie w swiecie Kultury przezduze K. Moze jako nardo zaczniemy mowic o Ingardenie i Baumanie, o Malinowskim czy Conradzie , docenimy Milosza i Gombrowicza , popatrzymy w przeszlosc przez pryzmat giedroyciowizny? Byc moze wtedy polityka straci na znaczeniu , byc moze tego sie boi dzisiejsza elita ,przez male E, elita ktora deprecjonuje sens kultury polskiej , ktora regularnie udowadnia, ze Bismarck sie nie mylil. pozdro
Drugie pytanie , co zlego wynika z dobrych relacji z panstwami sasiedzkimi? O jakim kleczeniu przed Rosja mowa?? OPjakim kondominium moiwa?? Ja mieszkam w wolnymrkaju i niktnie kaze mimowic porosysjku czy niemiecku, powiemwiecej, polska po wroclawskim kongresie kultury w koncu moze stanac na nogi izdjac mickiwiczowskie kajdany, zrzuciv ten przeklety plaszcz romantyzmu i naprawde liczyc sie w swiecie Kultury przezduze K. Moze jako nardo zaczniemy mowic o Ingardenie i Baumanie, o Malinowskim czy Conradzie , docenimy Milosza i Gombrowicza , popatrzymy w przeszlosc przez pryzmat giedroyciowizny? Byc moze wtedy polityka straci na znaczeniu , byc moze tego sie boi dzisiejsza elita ,przez male E, elita ktora deprecjonuje sens kultury polskiej , ktora regularnie udowadnia, ze Bismarck sie nie mylil. pozdro
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów