📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
zmień Tuska na Kaczyńskiego, Putina na Rydzyka i NKWD na moherowe berety i będzie git:)
Specjalnie założyłeś konto żeby wrzucić tutaj swoje wypociny? A może twoja babka to wymyśliła a ty w paincie wstawiłeś swój podpis. Kampania się zaczyna to i maniakom kaczki ciśnienie skacze?
huligan1 Zmieniłbym ale Rydzyk i Mohery to problem wewnątrz kraju w gruncie nieistotny, raczej zabawny. A to ma nawiązywać do tego co jest najważniejsze - polityka zagraniczna. A w polityce zagranicznej rząd PO-SLD daje d*py każdemu dookoła.
Astarot domyślam się że jesteś fanatykiem PO, bo tylko oni dają się jeszcze tak manipulować. I nie, nie jestem za Jarkiem tylko za KNP no ale co ty możesz o tym wiedzieć.
Astarot domyślam się że jesteś fanatykiem PO, bo tylko oni dają się jeszcze tak manipulować. I nie, nie jestem za Jarkiem tylko za KNP no ale co ty możesz o tym wiedzieć.
@up W rządzie jest PSL, a nie SLD.
Przejęzyczenie, widać myślałem o przyszłości, bo nie ma co ukrywać że z PSL już ciężko będzie PO zrobić koalicję. A PO-SLD to marzenie Michnika. Pewnie im się uda.
Jak tak wam strasznie zle z tym PO to przerzuccie sie na PiS, ew kretyni ktorzy twierdza ze jak wybiora partie JKM czy Palikota to bedzie lepiej niech najpierw kurwa poczytaja troche to sie dowiedza ze i tak jeden z nich musialby zrobic z koalicje z PO/PiS, w tym kraju nigdy dobrze nie bedzie wiec jedyna rada to spierdalac jak najdalej
Cytat:
zmień Tuska na Kaczyńskiego, Putina na Rydzyka i NKWD na moherowe berety i będzie git:)
Wiem, że fajnie jest sobie modnie pojeździć, ale to nie pasuje. Gorąciutko pozdrawiam.
Moose Elkson napisał/a:
Gorąciutko pozdrawiam.
Gorąciutko ?!?!?!?! Skąd wziąłeś to pedalskie określenie (lub jak wolisz: określonko) ???
leje na politykę sikiem prostym przerywanym ale najzabawniejsze jest dla mnie to, jak to zwolennicy PO cisną wszystkim tym, co wytykają palcem dla PO, od razu zarzucając im, że są z PISu i że potrafią tylko hejtować, więc się pytam " a popatrzał Tyś kurwa dziś w lustro?"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów