📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I czego tu się śmiać? Sam jestem kibicem i nawet nie życzę dla znienawidzonych klubów spadku przez 'korupcję'
Temat nadaję się tylko do skasowania
Temat nadaję się tylko do skasowania
"Lech, Wisła, Legia - tak to się skończy" - tak sie to wlasnie skonczy!
Dla mnie ta cała polska piłka nożna to jedno wielkie szambo, a w tym kale są wszyscy umoczeni, pewnie najbardziej Ci którzy twierdzą że nie dają, ale wiedzą że inni dają.
Ale ironia którą wykazał autor tej sklejki jest boska
Ale ironia którą wykazał autor tej sklejki jest boska
z całą pewnością ten temat tu zostanie, na pochybel skurwysynom ;]
Obecnie KKS Lech gra na licencji Amici Wronki więc KKS może się wypiąć na pzpn. A jedynie były zarząd WKP Lech Poznań i pojedyncze jednostki mogą ponieść konsekwencje.
ale o co chodzi ?
Tołdi wybacz ale to kto tam komu obciaga mnie nie obchodzi Piłką nożną się zupełnie nie interesuje, chyba że globalnie reprezentacją na mistrzostwach albo jak się uda polskiej drużynie zaistnieć w pucharach. Tzn. sprawdzam wyniki, samych meczy nie oglądam z prozaicznego powodu - nie mam (i nie planuję mieć) telewizora Zresztą patrząc na komentarze pod meczami na portalach czy stronach drużyn to muszę stwierdzić że większość z tych co tam pisze jest upośledzona.
Powala mnie natomiast ironia zawarta w tym zdjęciu, to że nosił wilk razy kilka, ponieśli i wilka!
Powala mnie natomiast ironia zawarta w tym zdjęciu, to że nosił wilk razy kilka, ponieśli i wilka!
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów