📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
WTF? Czy ja dobrze zrozumiałem czy to ,,I don't give a freackin rat ass" Ciekawych smaczków wulgarno językowych można się nauczyć xD
w MC Donalds:
-dzien dobry poprosze: wieśmac-a,cheesburgera, duze frytki,hot wings, twistera.
-cos do picia ?
-Cola LIGHT
-dzien dobry poprosze: wieśmac-a,cheesburgera, duze frytki,hot wings, twistera.
-cos do picia ?
-Cola LIGHT
Ludzie. Za przeproszeniem "Pojebało was" ? Fakt typu jest gruby. Trudno taki los. Nie każdy jest chudy i piękny. Po prostu nasza polska młodzież (uwaga mam 16 lat) jest źle wychowana. Ja nigdy nie śmiałem się z nikogo kto był nie wiem brzydki, gruby, chudy, niski, wysoki itp. Sam jestem dość gruby. Ludzie zastanówcie się każdego może to spotkać. Jesteście po prostu straszni. Pomyślcie jak wy byście się czuli jakbyście byli na jego miejscu. I nie piszcie że było tyle nie wpierdalać albo wziąć się za siebie. Ludzie mają różne organizmy różną przemianę materii. Czy ze swoich dziadków czy ojców też się śmiejecie jak są otyli? Pewnie nie. Pomyślcie jak się czuje ten typu, inne osoby z nadwagą czytając lub słysząc coś takiego. Zastanówcie się nad tym, bo kiedyś takie wasze gadanie może doprowadzić do czyjejś śmierci...
radi1256 napisał/a:
Pomyślcie jak się czuje ten typu, inne osoby z nadwagą czytając lub słysząc coś takiego.
Dobrze wiemy co to za uczucie.
Linekk napisał/a:
Rozumieć ma się, że w temacie napinają się same patyczaki, tak?
Ważę 95kg i mogę jeść co i ile mi się podoba, bo przy wzroście 2,02 taka waga to nic, poza tym praca ze mnie sporo wyciąga
Jak już coś do mnie pierdoli to niech patrzy mi w oczy
Czyżby w tle wisiała flaga konfederacka??
płeć bliżej nieokreślona
a wszystkim gorilla powyżej 2m wzrostu i wagą poniżej 100 kilo współczuję bo idą silne wiatry
a wszystkim gorilla powyżej 2m wzrostu i wagą poniżej 100 kilo współczuję bo idą silne wiatry
Śmiejemy się z Murzynów, Polaków, Żydów Niemców...z Blondynek..z Kobiet itd. to niby dla czego mamy przestać się śmiać z tłuściochów? Zwłaszcza,że zazwyczaj sami są sobie winni.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów