18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:49
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-22, 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Everal 2010-10-31, 0:21 1
wiecie jak fajne jest bieganie?...
Zgłoś
crackit 2010-10-31, 0:32
ciekawe którym okiem się na nas patrzył
Zgłoś
olokop 2010-10-31, 1:30
"stop making fun of us"...
- stop eating twardzielu...
Zgłoś
Diesel9.1 2010-10-31, 1:42
crackit napisał/a:

ciekawe którym okiem się na nas patrzył

pewnie trzecim...
Zgłoś
rude_rudy 2010-10-31, 1:48
o chuj mu chodzi? jest tłusty bo wpierdalał za dużo to się śmiejemy
Zgłoś
C................r 2010-10-31, 7:15
Pawno golon zaraz po nagraniu filmiku poleciał do MacDonalds czy innego KFC uzupełnić zapas energii tak lawinowo zmarnowanej na bulwers.

Tak swoją drogą fafluni sie podobnie do Francisa od WoW'a... Moze bekonom smalec zalewa struny głosowe, lub ozor jest tak upasiony, że ledwo w mordzie chodzi.
Zgłoś
soklov 2010-10-31, 9:09
hehee Wow 69 lvl i 170 kg
Zgłoś
dudek2733 2010-10-31, 9:52 1
hahaha Gość mnie rozpierdolił sukinsyn jebany oczy kobry Hahaha
Zgłoś
dugi 2010-10-31, 10:24 1
ha ha ha ale grubas
Zgłoś
Rivside 2010-10-31, 10:36
Jedno oko na maroko a drugie na kaukaz. a myślałem że to ja jestem gruby... o_O
Zgłoś
suiCid3R 2010-10-31, 10:59
wkurzają mnie tacy ludzie.Mysli że jak jest zjawiskowo wręcz przystojny to ma świat na własność
Zgłoś
T................u 2010-10-31, 11:00
idź bądź gruby gdzieś indziej ...
Zgłoś
~PowerBoBass 2010-10-31, 11:16
Jaki twardy kolo, zamiast pieprzyć bez sensu wziąłby się za siebie, zasraniec. Pewnie się nawpierdalał jakichś piguł tudzież dopalaczy, że mu tak te oczy na bok uciekają. Widziałem kilka takich przypadków po tabletach...

BTW. Nie rozumiem, nie pojmuję i przeraża mnie i śmieszy zarazem, że ludzie mogą się doprowadzić do takiego stanu... Tragedia z komedią...
Zgłoś
.................. 2010-10-31, 11:19
Rozumieć ma się, że w temacie napinają się same patyczaki, tak?
Zgłoś
Cruk 2010-10-31, 11:34
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem