📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
N I E
wygląda troszkę jak Zordon, z drugiej jak dzieciak którego robiono na raty, najchętniej widziałbym go na hardzie w rozjebanym ryjem albo bez kończyn albo cuś... ale ogólnie na hardzie. Choć ten filmik nadaje się już na harda w dziale "choroby, anomalie rozwojowe,inne medyczne"
Aj tam się czepiacie. Myślicie, że to tak miło jak każdy wytyka palcem tylko dlatego iż ma się troszkę więcej ciałka?
kurwa nic z tego nie rozumiem ale udaje ze jest zajebiscie !
odrazu przypomniał mi się komentarz kiedyś , pod podobnym filmikiem. A konkretniej "opierdoli hamburgera to się uspokoi" nie wiem czyjego autorstwa , nie pamiętam pod jakim filmikiem
zamiast nagrywac filmiki zabral by sie za cwiczenia,albo za expienie bo go szybko pojadą inne grubasy
OMG grubszy ode mnie :O To tak się da? Respect dla Hammerykanów!
Power of zez Sam chudy nie jestem ale przynajmniej 70 lat temu by zemnie nie zrobili zapasu mydła dla dużego miasta. On przypomina trochę tego grubego z lostów co tam siedział wszystkie sezony na tej wsypie i nie schudł XD
obok chyba ktoś hamburgera wpieprza ze mu tak oczka uciekają.
mogę się nie śmiać z grubasów, żaden problem ale mógłby się kurwa ogolić bo wygląda jak kiwi. tłuste kiwi.
Cytat:
Aj tam się czepiacie. Myślicie, że to tak miło jak każdy wytyka palcem tylko dlatego iż ma się troszkę więcej ciałka?
Buhahahhaha! cialka? cialka wiecej to moze miec kurczak kurwa ktorego zjem na niedzielny obiad, ten koles to zwykle spasione komputerowe ciele ktore nie wie co to slonce, przestrzen, las i ruchanie. Zwykle amerykanskie ciele ktore zre batony z podlogi, pierdolony tlusty warchlak bez samooceny -.-
vilcz3k napisał/a:
Zwykle amerykanskie ciele ktore zre batony z podlogi, pierdolony tlusty warchlak bez samooceny -.-
Dobrze żeś wspomniał, że zwykle. W Polsce też nie brakuje takich co non stop siedzą przed kompem i wpierdalają bez ruchu, wyjścia z domku itp.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów