📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Szkoda że towaru nie było
towaru nie ma ale napewno czuc
Jak przeczytałem "od kuchni" to jakoś tak dziwnie się poczułem...
@up głodny?
nawiązując do tematu dam wam ciekawą historyjkę
na początku zeszłego roku procowałem w pewnym gdańskim szpitalu imienia kopernika lecz przez tubylców nazywanego wojewódzkim, otóż pojawia się ambulans - główna postać czyli starszy typ po drodze zszedł więc udałem się po metalowy leżaczek do "lodówki", pakuje się do windy mijam zakręt przy kiosku i wybijam przy recepcji na SOR podnoszę wieko by wpakować przyjemniaczka a tam smród jak sam ... bo była końcówka niedzieli a od piątku leżał tam łyso-zielony dzieciaczek blokując tym samym miejsce dla starszego kolegi...
na początku zeszłego roku procowałem w pewnym gdańskim szpitalu imienia kopernika lecz przez tubylców nazywanego wojewódzkim, otóż pojawia się ambulans - główna postać czyli starszy typ po drodze zszedł więc udałem się po metalowy leżaczek do "lodówki", pakuje się do windy mijam zakręt przy kiosku i wybijam przy recepcji na SOR podnoszę wieko by wpakować przyjemniaczka a tam smród jak sam ... bo była końcówka niedzieli a od piątku leżał tam łyso-zielony dzieciaczek blokując tym samym miejsce dla starszego kolegi...
I chcesz żeby zrobić Ci zdjęcie?
shootinputin napisał/a:
Jak przeczytałem "od kuchni" to jakoś tak dziwnie się poczułem...
Czyli w Twoim związku to Ty jesteś w domu kobietą?
E tam nic ciekawego zwykłe pomieszczenia szpitalne, ja w tym nie widzę nic nadzwyczajnego. Chyba bardziej mnie przeraża hamerykańskie prosektorium, albo oddział zamknięty szpitala psychiatrycznego
@up
Ucz się od mistrza...
Ucz się od mistrza...
Tak Panie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów