koleś ponoć zaczepial kogo popadnie az trafil na policjanta
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Szczerze to miałam nadzieję, że policjant dostanie w pizdę. Tam w USA to Policja ma za dobrze.
To nie może być USA... gość nie miałby batona tylko paralizator...
blakot napisał/a:
żeby sobie lepiej zapamiętał tę lekcję
To raczej ten glina sobie zapamięta tą interwencję. Z tym nagraniem i dobrym prawnikiem spokojnie wydębi parę milionów. Tam za oparzenie się kawą bywają milionowe odszkodowania, a nie dopiero w sytuacji, w której policjant go leje tak że kałuża krwi się na ulicy tworzy.
tym razem przybiłbym piątkę glinie i czarnuchom. ja tam żadnego pobicia nie widziałem, tylko samoobronę. jak podnosisz na kogoś rękę, to licz się z tym, że możesz dostać po łbie. taki narwaniec gdyby tłukł słabszego, raczej nie zawahał by się tłuc go do nieprzytomności.
Jeżeli ktoś traktuje pchnięcia oburącz pałką teleskopową w twarz przytrzymywanego i obezwładnionego jako samoobronę. To musi być zdrowo popierdolony. Za coś takiego powinien trafić do więzienia.
Pan kapitan napisał/a:
Bo ma do tego prawo. Witamy w USA.Po chuj ten gliniarz go leje po łbie jak już leży i jest trzymany przez czarnucha? To nie zatrzymanie, tylko pobicie i nie ma znaczenia, że "Saddam" pierwszy liścia sprzedał. Leżącego i obezwładnionego się nie okłada pałą po łbie...
u nas policjanta za takie cos by juz wyjebali, tam sie nie pierdolą i napierdalaja od razu po lbie:D u nas musi najpierw napisac podanie o uzycie palki i prosic o pozowlenie uzycia sily
Carol, a byłaś w USA, że tak twierdzisz?
No bez kitu, wygląda jak Leonidas
Fajnie macie jeśli uważacie, że za plaska w pysk należy się okładanie pałą do nieprzytomności. Oby Wam za następną próbę spożycia w miejscu publicznym walnęli kulkę z walthera w potylicę.
Jakby Wam za komuny pijany milicjant najebał pałą to byście teraz lepiej wiedzieli jak ważna jest kompetencja i profesjonalizm funkcjonariuszy publicznych. Policjant zasługuje na szacunek właśnie za to, że chowa w kieszeń swoje emocje i rusza na misję publiczną, egzekwuje i szanuje prawo. A ten porywczy, łysy gnojek się do tego nie nadaje.
Jakby Wam za komuny pijany milicjant najebał pałą to byście teraz lepiej wiedzieli jak ważna jest kompetencja i profesjonalizm funkcjonariuszy publicznych. Policjant zasługuje na szacunek właśnie za to, że chowa w kieszeń swoje emocje i rusza na misję publiczną, egzekwuje i szanuje prawo. A ten porywczy, łysy gnojek się do tego nie nadaje.
Pan kapitan napisał/a:
Po chuj ten gliniarz go leje po łbie jak już leży i jest trzymany przez czarnucha? To nie zatrzymanie, tylko pobicie i nie ma znaczenia, że "Saddam" pierwszy liścia sprzedał. Leżącego i obezwładnionego się nie okłada pałą po łbie...
W bardziej cywilizowanych czasach ten policjant miałby go prawo zastrzelić, więc nie ma co narzekać
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów