koleś ponoć zaczepial kogo popadnie az trafil na policjanta
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:00
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Skubany odważny
jak zwykle znajdzie się jakaś głupia pizda, która piłuje mordę bez sensu
Nie rozumiem co wnosi ta idiotka drąca pizdę na cały regulator... Może ma dodać dramatyzmu do sytuacji?
A tak poważnie to najpierw ją powinien zgasić, potem zabrać się za pajaca z brodą
A tak poważnie to najpierw ją powinien zgasić, potem zabrać się za pajaca z brodą
Po chuj ten gliniarz go leje po łbie jak już leży i jest trzymany przez czarnucha? To nie zatrzymanie, tylko pobicie i nie ma znaczenia, że "Saddam" pierwszy liścia sprzedał. Leżącego i obezwładnionego się nie okłada pałą po łbie...
Pan kapitan napisał/a:
Po chuj ten gliniarz go leje po łbie jak już leży i jest trzymany przez czarnucha? To nie zatrzymanie, tylko pobicie i nie ma znaczenia, że "Saddam" pierwszy liścia sprzedał. Leżącego i obezwładnionego się nie okłada pałą po łbie...
no fakt
Pan kapitan napisał/a:
żeby sobie lepiej zapamiętał tę lekcję
W stanach można <3
Pała na ryj jak najbardziej zasłużona. Mógł zajebać jeszcze tej babie, albo chociaż zakneblować ryj.
Za mały wpierdol jak za znieważenie służb porządkowych - moje zdanie.
Drze morde głupia kurwa ... ja pierdole. I one chcą równouprawnienia ... no jak chuj.
Chrońcie się przed narkotykami...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów