Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ale napisałem.
Odruch bezwarunkowy. Tak się robi i nie ważne kto jest po drugiej stronie, nawet jak wiesz, że przegrasz to w łeb trzeba jebnąć żeby nie być pizdą. Pozdrawiam.
UWAGA! Mamy tu do czynienia ze znawcą. Prawdziwy fighter o zajebiście mocnej psychice!
UWAGA! Mamy tu do czynienia ze znawcą. Prawdziwy fighter o zajebiście mocnej psychice!
tak, potwierdzam
Odruch bezwarunkowy. Tak się robi i nie ważne kto jest po drugiej stronie, nawet jak wiesz, że przegrasz to w łeb trzeba jebnąć żeby nie być pizdą. Pozdrawiam.
Spoko dudeł, następnym razem tak zrób jak cię kaczor będzie od tyłu zapinał
Spoko dudeł, następnym razem tak zrób jak cię kaczor będzie od tyłu zapinał
ale trzeba mieć zjebane życie, żeby swoje polityczne frustracje wylewać pod losowym postem w internecie
Mamy tu do czynienia ze znawcą. Prawdziwy fighter o zajebiście mocnej psychice!
to raczej z ciebie jakaś pizdeczka - dostaniesz strzał na ryj i co zrobisz? spłakany przeprosisz że się krzywo spojrzałeś?
"ja czasem muszę sprawić lanie dzieciom, ale nigdy nie biję po twarzy, by ich nie poniżyć".
To piękne, bo ma wyczucie godności. Jeśli ma ukarać, to robi to odpowiednio i idzie dalej"
Papież Franciszek
to raczej z ciebie jakaś pizdeczka - dostaniesz strzał na ryj i co zrobisz? spłakany przeprosisz że się krzywo spojrzałeś?
Ja przede wszystkim nie pogarszał bym swojej sytuacji, nie jestem aż tak głupi by z powodu swojej dumy kopać pod sobą dołki tylko po to by udowodnić innym lub sobie że nie jestem pizdą, cytując dobrze powiedziane "UWAGA! Mamy tu do czynienia ze znawcą. Prawdziwy fighter o zajebiście mocnej psychice!"
Ja przede wszystkim nie pogarszał bym swojej sytuacji, nie jestem aż tak głupi by z powodu swojej dumy kopać pod sobą dołki tylko po to by udowodnić innym lub sobie że nie jestem pizdą
jesteś pizdą, to napastnik ma być zaskoczony i zdezorientowany kontratakiem a nie udawać jak idiota że nie istniejesz... myślisz ze od tego poprawisz sytuację jak wyczuje spoconego tchórza? liczysz na litość jak sie skulisz?
Ja przede wszystkim nie pogarszał bym swojej sytuacji, nie jestem aż tak głupi by z powodu swojej dumy kopać pod sobą dołki tylko po to by udowodnić innym lub sobie że nie jestem pizdą, cytując dobrze powiedziane "UWAGA! Mamy tu do czynienia ze znawcą. Prawdziwy fighter o zajebiście mocnej psychice!"
Ktoś będzie na ciebie sikał, a ty będziesz udawał, że deszcz pada ? takich jak ty potrzeba w rosji, a nie tutaj.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów