Powiedzcie mi, jak to jest, że jak kobieta kupuje sobie wibrator, to jest to po prostu niewinna sprośna zabawka, a jeśli facet kupuje sobie ludzkich rozmiarów lalkę Ruchmistrz 6000 Pro 240V z cyberskóry, z sześciobiegową regulacją prędkości, pulsującym anusem, samoczyszczącym się odpływem na nasienie i systemem surround imitującym odgłosy stosunku zsynchronizowanym z ruchami frykcyjnymi, to zaraz nazywany jest zboczeńcem?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ile zapłaciłeś?
Na tyle malo, że zwyzywany został od zboczeńców, a nie nazwany ekscentrykiem
Bo kupuje się lalki-kobiety a nie pulsujące odbyty.
Autorze tematu, jesteś jebanym i pierdolonym zboczeńcem! Idź się lecz pojebie!
Kobiety zawsze, ale to zawsze będą płcią słabszą, dlatego wibrator jest niewinny, bo przecież taka mała, delikatna istotka próbuje się w ten sposób zaspokoić. Pokazuje, że potrzebuje samca z twardym... charakterem.
Z kolei facet z zabawkami to ofiara. To ta silniejsza płeć, on ma zdobywać samice i je zapładniać, a nie ładować w formę z gumy.
Stąd te różnice w postrzeganiu obu płci.
Z kolei facet z zabawkami to ofiara. To ta silniejsza płeć, on ma zdobywać samice i je zapładniać, a nie ładować w formę z gumy.
Ponieważ w ludzkiej kulturze przyjęło się że to mężczyzna jest zdobywcą, jeśli facet nie potrafi zdobyć partnerki to widocznie coś jest z nim nie tak.
Kobiety wbrew pozorom są bardziej zboczone i mają jakieś społeczne przyzwolenie na używanie czegoś takiego.
Kobiety wbrew pozorom są bardziej zboczone i mają jakieś społeczne przyzwolenie na używanie czegoś takiego.
1r0n napisał/a:
Kobiety zawsze, ale to zawsze będą płcią słabszą, dlatego wibrator jest niewinny, bo przecież taka mała, delikatna istotka próbuje się w ten sposób zaspokoić. Pokazuje, że potrzebuje samca z twardym... charakterem.
Też tęsknie za wojnami, gwałtami, grabieżami.
Polecam tego allegrowicza
Wzrok już nie ten...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów