📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-25, 23:00
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Ałł
fajny tata, nie dość, że nie pomógł, tylko filmował do końca, to jeszcze zrobił slow motion i wrzucił na neta. pogratulować
CZy mi się zdaje czy po tym ałłłłłł słchać jeszcze prrryt? Czyżby ktoś chciał się ewakuować ?
szkoda ze stary nie kazał jej wejść na żyrandol było by śmieszniej
ałł na końcu rozpierdala
in da face! in da face!
czy ja wiem czy tak porzadnie przypierniczyla?
lepsze gleby juz byly
a tatus zloto dzieckiem sie opiekowac a nie tylko sadistic.pl
czy ja wiem czy tak porzadnie przypierniczyla?
lepsze gleby juz byly
a tatus zloto dzieckiem sie opiekowac a nie tylko sadistic.pl
starego to nie wzruszyło
moze tatuś mial nadzieje ze nie będzie problemów z córeczka juz po tej zabawie ...
No skarbie a teraz nakrecimy film dla mamusi jak skaczesz z obrotowego foftela na kolkach z ktorego praktycznie nie da sie zeskoczyc zeby sie nie wyjebac ! no to hopsa !
Serio, rozumiem: dzieci są małe, głupie i płaczą, ale ojciec by mógł pomyśleć, że jego córka (która ledwie się trzymała na tym krześle) mogła polecieć na ryj, tym bardziej, że krzesło było rozjebane i ma tylko 1 nogę na środku a ona staje na krawędzi...
Tak czy owak... fap fap fap fap
Tak czy owak... fap fap fap fap
Ale że to mógł być starszy wredny brat a nie ojciec to już ni chuj opcja co?
te ałł brzmi troche jak zawodzenie owcy.. szczegolnie w SLOW MO
te ałł brzmi troche jak zawodzenie owcy.. szczegolnie w SLOW MO
jako podkład powinna lecieć nutka. ''Pokaż jak się kręcisz...''
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów