27-letni kierowca i 19-letnia kobieta zostali hospitalizowani- dziewczyna jest w ciężkim stanie. Oficjalnie przyczyny wypadku nie są znane Śmiało od 10-tej sekundy:
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu
Ja wiem jak była przyczyna!Nawigacja powiedziała na rondzie prosto
Poszedł jak meteor
Burn! Loot! Murder!
Hejo
Alicjontko napisał/a:
Założę się, że żadne z nich nie miało pasów, a młoda cipa może jeszcze siedziała z nogami założonymi na desce.
Bądź też z głową pod kierownicą.
SzalonyCietrzew napisał/a:
Opierdalała mu gałę i chłop się zawiesił
Czyli jak go podbiło to dziewczyna łyknęła cały pakiet razem z jajami..
Poszedł jak dzik w kartofle
bacio napisał/a:
Co to za 2 błyski. Ma ktoś jakąś teorię?
Tak jak napisałem wcześniej DeLorean dobił do 86mph ale zabrakło prostej na kolejne dwa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów