📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
sadoman napisał/a:
Nie to zebym go bronil ale nikt z was nie wpadl na to ze jezdnia mogla byc oblodzona..? Ma tu ktos prawko???
To mógł na chama nie próbować.
Baronessa napisał/a:
Jaka oblodzona jezdnia, głuchy jesteś? Ktoś mówi "nie tu", a kierowca cymbał już sam nie wie, czy ma wjechać w zły zjazd, czy wrócić na prostą...
W takim przypadku się zjeżdża, bo na bocznej zawsze możesz zawrócić. No chyba, że zjeżdżasz z autostrady na inną autostradę lub na eSkę, to nie zawrócisz.
tarcer123 napisał/a:
Chyba czarny lód.
ty sam jesteś chyba czarny lód , mam nadzieje że nie masz prawka !
NosaczPL napisał/a:
ty sam jesteś chyba czarny lód , mam nadzieje że nie masz prawka !
Nie, tylko kartę pływacka.
Nie mam prawka to się wypowiem.
To mogła być pomroczność jasna, choroba filipińska, zespół Tournetta bez sygnałów dźwiękowych w kolumnie BOR w zezłomowanym Punto cabrio od naliczania kilometrówek Unijnych.
To mogła być pomroczność jasna, choroba filipińska, zespół Tournetta bez sygnałów dźwiękowych w kolumnie BOR w zezłomowanym Punto cabrio od naliczania kilometrówek Unijnych.
Lubię takich pacjentów co to o drodze na swoją wiochę przypominają sobie 20 metrów przed zjazdem Niestety żadnego pomocnego drzewa nie było w okolicy
Tu? Tu. Prosze
Zbysław napisał/a:
Kto tak nie miał
tuu? czy nie tuuu? Sami kurwa najlepsi tuu
Pewnie, że się każdemu zdarzyło lub zdarzy skręcić w niewłaściwą drogę, ale z taką tycią różnicą — nie było dachowania, tylko kontynuacja jazdy.
Bul_od_bytu napisał/a:
Niestety żadnego pomocnego drzewa nie było w okolicy
Drzewa nie ma, ale też jest zajebiście.
hehehe najlepsze że jak chciał zjechać na Nieżychowice to dobrze skręcał XD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów