Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie to zebym go bronil ale nikt z was nie wpadl na to ze jezdnia mogla byc oblodzona..? Ma tu ktos prawko???
Jaka oblodzona jezdnia, głuchy jesteś? Ktoś mówi "nie tu", a kierowca cymbał już sam nie wie, czy ma wjechać w zły zjazd, czy wrócić na prostą...
Nie to zebym go bronil ale nikt z was nie wpadl na to ze jezdnia mogla byc oblodzona..? Ma tu ktos prawko???
Już głupszego wytłumaczenia wymyślić się nie dało
Tak sporo osób ma tu prawko, więc się nie krępuj i pytaj śmiało, zawsze pomożemy.
Hah czyli to byłeś Ty
Już głupszego wytłumaczenia wymyślić się nie dało
Można jeszcze napisać, że mu się maglownica spierdoliła.
Nie tłumacz się, jesteś debilem w życiu i za kierownicą
Klasa. Piękne samozaoranie.
Usra mu się we łbie jakaś teoria, więc tak jest i tak ma być. Inni to debile, ja jestę mondym człowiekę (w końcu skończyłem europeistykę i czytam onet, a smartfonik poprawia moje błędy ortograficzne, więc piszę mądrze). Nie ma pojęcia o czym gada, ale się wypowie. Popisze się wiedzą przedszkolaka (albo jego niewiedzą - też sukces). Serio, wg profilu masz 40 lat. Tak po ludzku: nie wstyd ci?
Aż szkoda gadać.
Można jeszcze napisać, że mu się maglownica spierdoliła.
Maglownica, urwana końcówka drążka lub sworzeń, to wcale nie było by głupie. Pod warunkiem, że filmik byłby bez dźwięku
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów