Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kryterium: Daleki zasięg i mocno skoncentrowany słup światła, w miarę kompaktowy rozmiar...?
I jeszcze jedno: Pytam tych, którzy takowy sprzęt posiadają i go sprawdzili, a nie: Słyszałem, sąsiad mówił, na forum piszą...
Zajebista latarka. Jestem aktualnie na kupnie jakiegoś dobrego miotacza lumenami. Ktoś może coś polecić? Z tym że, nie chodzi mi o takie latarki, których używacie schodząc do piwnicy zabawiać się ze swoimi zdobyczami...
Kryterium: Daleki zasięg i mocno skoncentrowany słup światła, w miarę kompaktowy rozmiar...?
I jeszcze jedno: Pytam tych, którzy takowy sprzęt posiadają i go sprawdzili, a nie: Słyszałem, sąsiad mówił, na forum piszą...
Przepraszam a czy kompaktowy rozmiar to taki który przy okazji zmieści ci się w dupie?
Homosie won!
Uderz w stół, a nożyce się odezwą
Myśle że zamiast pisać głupoty powinieneś doradzić swojemu koledze a propo kompaktowego rozmiaru ;D
@MaszAyahuaskę odwiedź forum swiatelka, trochę pojechani na punkcie latarek i światełek, sam mam screem-a 750 lm, niby do roweru, ale tak na serio to używam jako latarki ciągle.
Zajebista latarka. Jestem aktualnie na kupnie jakiegoś dobrego miotacza lumenami. Ktoś może coś polecić? Z tym że, nie chodzi mi o takie latarki, których używacie schodząc do piwnicy zabawiać się ze swoimi zdobyczami...
Ja używam "polskiego" Mactronic'a.
Takiego. 400 lm to jest bardzo dużo jak na latarkę tej wielkości. Jedyną wadą jest, że na 100% wpierdala baterię jak pisowiec socjal.
mactronic.pl/pl/products/latarki_patrolowe/9709/latarka_bateryjna_z_fo...
Bierz led lenser xeo19r, czołówka z której zrobisz ręczną latarkę bez problemu, cos około 2000 lumenów, płynna regulacja skupienia światła, itp. Mam i polecam
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów