A ja tu widzę drogowego jasia, który za wszelką cenę pragnie, aby ktoś mu się podłożył pod jego autorejestrator. (...)Mission complete!
Dokładnie, ale sadoloweym biedakom tak pękła dupa na widok dziesięcioletniego kombi z rajchu że nie mogą się pozbierać. Baba zjebała, to chyba nie nowość, ale jasiek widział ją, widział jej kierunkowskaz i specjalnie przepiłował swojego grata na jedynce, nawet nie oc, a bardziej na zwykłą aferę, dla punktów internetowych
I jeszcze się frajer wystraszył małej blondyny jak wysiadła , głos mu się załamał
Nie rozumiem dlaczego kierowca mówi do niej per Pani. Nie rozumiem też, dlaczego nie miał ze sobą gazu.
I co by miał zrobić z tym gazem? A wiesz że gaz noszą przy sobie tylko zgnębione pizdy którym zabierali kanapki w szkole?
Taka prawda mysla ze im wiecej hajsu to wiecej zwojów mózgowych .a tu psikus jest odwrotnie zanikja im zwoje
Gówno prawda, będzie toto po prostu w socialmedia srać, jak to policja jej niesłusznie mandat dała. A że znajomi zapewne tak samo durni, to tylko się będą w swojej głupocie wspierać. A jak uzbiera się wystarczająco dużo takich wynaturzeń, to zaczną być tak głośni jak płaskoziemcy, antyszczepionkowcy, antyewolucjoniści czy lgbt.
a kogo obchodzi co bedzie robic. Mandat do zaplaty, moze jakies punkty. Postepowac tak z kazdym drogowym tepakiem az sie nauczą.
dziecko zanim czegos sie nauczy musi sie sparzyc x razy albo ten x razy dostac wpierdol. To jest glupsze od dziecka, ale postepowac trzeba tak samo
A ja tu widzę drogowego jasia, który za wszelką cenę pragnie, aby ktoś mu się podłożył pod jego autorejestrator. Tym, razem trafił głupią babę w bmw. Fakt,baba trochę zje**ała ale: to baba, a baby wolniej myślą. Janusz miał ustąpić pierwszeństwo wszystkim, którzy byli na rondzie, a baba jednak była. Baba miała włączony kierunek, co zapewne widział nasz łowca. Jak tylko zwolnił mu sie pas, dał rurę, żeby upolować swoją ofiarę. Tak wiem janusz na prawie itp. Manewr zakończony sukcesem i materiałem , którym można się pochwalić w internecie. Mission complete!
Seelka, przestań, odjebałaś na tym rondzie równo. Po chuj zajmujesz wewnętrzny pas jak na pierwszym zjeździe chcesz zjechać? Nie należysz do najbystrzejszych ale to już można wywnioskować po tych "pasemkach" na pustym saganie. Ruchasz sie chociaż w miarę dobrze?
Ze 2x wjechałem pod prąd z takim impetem że jadący z nad przeciwka mieli już wątpliwości czy jadą prawidłowo