mam coś dla pani!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale debil nie dość że lasce walnął to jeszcze z partyzanta.... Chłopowi z partyzanta walnąć to obciach a co dopiero babie...
wszyscy tutaj gitowcy i charakterniaki wyznający zasady z dawnych lat, szkoda tylko, że mają po dzieścia lat a zasad uczyli sie z filmów
pantofle jak zwykle zapominaja o prawdziwych wartosciach, a nie sugerowaniem sie kto ma pizde tego sie nie tyka.
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
command94 napisał/a:
do dostępny_nick A tak przy okazji to pierdolnąć moge tego molocha co nazywasz matką i jeszcze wyruchać na koniec nasrać na mordę i nakręcę elegancki filmik który ci wyśle na święta ty pierdolona cioto!!!!
Zapraszam na piwo do Krakowa. Usiądziemy w jakiejś knajpie nie dla turystów i powiedz to na głos. Zobaczymy czy będziesz taki twardy jak będziesz łapał fikoły w powietrzu.
Sin_69 napisał/a:
Zapraszam na piwo do Krakowa. Usiądziemy w jakiejś knajpie nie dla turystów i powiedz to na głos. Zobaczymy czy będziesz taki twardy jak będziesz łapał fikoły w powietrzu.
hahahaah przezabawne idź na youtube i baw się klockami minecrafta
a nie będziesz pieprzył farmazony które mnie strasznie bawią
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów