Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@UP
No to na co czekasz? Idź pierdolnij swoją matkę w łeb, nagraj filmik i niech się armia dewiantów takich jak Ty zajebiście bawi.
Przykre, że niektórym ojciec nie potrafił wpoić prostej zasady, że na KOBIETĘ (zaznaczam słowo: kobieta) ręki się nie podnosi i jest banda chujów którzy czerpią z tego frajdę. Ale, to może dlatego, że sami dostają wpierdol przed przyrodą bo nie dali spisać lekcji, a jak zobaczą, że kobiety też są bite to sobie leczą ten uraz psychiczny.
PS: command94 już po wieczorynce, idź spać.
do dostępny_nick A tak przy okazji to pierdolnąć moge tego molocha co nazywasz matką i jeszcze wyruchać na koniec nasrać na mordę i nakręcę elegancki filmik który ci wyśle na święta ty pierdolona cioto!!!!
do dostępny_nick A tak przy okazji to pierdolnąć moge tego molocha co nazywasz matką i jeszcze wyruchać na koniec nasrać na mordę i nakręcę elegancki filmik który ci wyśle na święta ty pierdolona cioto!!!!
Zapraszam na piwo do Krakowa. Usiądziemy w jakiejś knajpie nie dla turystów i powiedz to na głos. Zobaczymy czy będziesz taki twardy jak będziesz łapał fikoły w powietrzu.
Zapraszam na piwo do Krakowa. Usiądziemy w jakiejś knajpie nie dla turystów i powiedz to na głos. Zobaczymy czy będziesz taki twardy jak będziesz łapał fikoły w powietrzu.
hahahaah przezabawne idź na youtube i baw się klockami minecrafta
a nie będziesz pieprzył farmazony które mnie strasznie bawią
hahahaah przezabawne idź na youtube i baw się klockami minecrafta
a nie będziesz pieprzył farmazony które mnie strasznie bawią
przezabawne...fakt. tylko dlaczego nie powiesz tego w rzeczywistości. kozakiem to może sobie być każdy w necie. Takie teksty jak piszesz przekonują mnie o tym, żeby wprowadzić stare zasady. frajerzy powinni się nauczyć zasad. na youtube nie siedzę i nie mam pojęcia co to jest minecraft. a farmazony co cie bawią...krótka piłka - jesteś frajerem
przezabawne...fakt. tylko dlaczego nie powiesz tego w rzeczywistości. kozakiem to może sobie być każdy w necie. Takie teksty jak piszesz przekonują mnie o tym, żeby wprowadzić stare zasady. frajerzy powinni się nauczyć zasad. na youtube nie siedzę i nie mam pojęcia co to jest minecraft. a farmazony co cie bawią...krótka piłka - jesteś frajerem
przezabawne....żal z ciebie bo to ty bawisz się w kozaka a w rzeczywistości w pierdol byś dostał i nie pozbierał byś się krótka piłka spieprzaj z sadola pajacu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo nie nadajesz się na tą stronę ....i żałosny jesteś
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów