Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No to na co czekasz? Idź pierdolnij swoją matkę w łeb, nagraj filmik i niech się armia dewiantów takich jak Ty zajebiście bawi.
Przykre, że niektórym ojciec nie potrafił wpoić prostej zasady, że na KOBIETĘ (zaznaczam słowo: kobieta) ręki się nie podnosi i jest banda chujów którzy czerpią z tego frajdę. Ale, to może dlatego, że sami dostają wpierdol przed przyrodą bo nie dali spisać lekcji, a jak zobaczą, że kobiety też są bite to sobie leczą ten uraz psychiczny.
PS: command94 już po wieczorynce, idź spać.
Co z wami kurwa mać?? jakaś laska dostała w pałe a wy się kurwa cieszycie??? rozumiem, wyjebac gościowi, zaliczy glebe i piwo jest. A to? Jakiś pojebany domowy ninja. Czy już nie uczą w domach niczego? Stare zasady na których się wychowałem w mieście są proste:
1. laski sie nie bije.
2. jak jest frajer który ma dostać wpierdol nie może go dostać jak idzie z laską.
jest zasad jerszcze trochę, ale oczywiście szanowna gimbazja znająca się na kurwa na życiu jak na budowie mikroprocesora za chuj nie załapie o co chodzi.
a temu gościowi życzę, żeby trafił pod cele dla gitowców i żeby wyszło że wyjebał jakiejś babie. świeć panie nad jego mordą.
....i dupą zapomniałeś dodać)
Co z wami kurwa mać?? jakaś laska dostała w pałe a wy się kurwa cieszycie??? rozumiem, wyjebac gościowi, zaliczy glebe i piwo jest. A to? Jakiś pojebany domowy ninja. Czy już nie uczą w domach niczego? Stare zasady na których się wychowałem w mieście są proste:
1. laski sie nie bije.
2. jak jest frajer który ma dostać wpierdol nie może go dostać jak idzie z laską.
jest zasad jerszcze trochę, ale oczywiście szanowna gimbazja znająca się na kurwa na życiu jak na budowie mikroprocesora za chuj nie załapie o co chodzi.
a temu gościowi życzę, żeby trafił pod cele dla gitowców i żeby wyszło że wyjebał jakiejś babie. świeć panie nad jego mordą.
No fakt masz rację piwko Ci nawet za komentarz dałem ale:
Jakby sobie tak popatrzeć na to z innej strony to jest śmieszne bo właśnie stwierdziłem że jak minęła tego gościa to wylukał na Jej głowie szerszenia i nie wiele myśląc postanowił go strącić, ale biegnąc za tą Panią pomyślał "szerszenie są twarde jak murzyńskie kutasy więc muszę włożyć w to więcej siły".
Jak pomyślał tak też zrobił...
W każdym razie szerszenia zabił i Panią uratował przed ukąszeniem. Można go nazwać bohaterem...
1. laski sie nie bije.
jesteś pierwszą osobą dla której dałem piwo do komenta bo napisałeś o 2 najważniejszych zasadach za młodu, które gdzieś przepadły. Może nie byłem aniołem ale honor zawsze miałem..
Sadol kiedyś był naprawdę dużo mądrzejszy...
mimo wszystko na kobietę ręki pod żadnym pozorem, wszyscy co pierdolą farmazony
a jak to była by wasza matka lub ktoś z rodziny to co?
Szwancolot, sempik1988,
Ten pierwszy nie dosyć,że sam pewnie z gimnazjum jest to jeszcze idiota a ten drugi to tylko idiota.
Chuj kogo obchodzi twoja życiowa mądrość.
Musiałem kilka razy nie zdać żeby w wieku 21 lat być nadal gimbusem... ale każdy sądzi swoją miarą. A co do tego że jestem idiotą, to może im jestem ale daleko mi do ciebie. Królu wszystkich idiotów. Nie spinaj tak.
1. laski sie nie bije.
chyba dupa
1. laski sie nie bije.
Kurwa mać. Żeby współczucia na sadolu szukać?
No fakt masz rację piwko Ci nawet za komentarz dałem ale:
Jakby sobie tak popatrzeć na to z innej strony to jest śmieszne bo właśnie stwierdziłem że jak minęła tego gościa to wylukał na Jej głowie szerszenia i nie wiele myśląc postanowił go strącić, ale biegnąc za tą Panią pomyślał "szerszenie są twarde jak murzyńskie kutasy więc muszę włożyć w to więcej siły".
Jak pomyślał tak też zrobił...
W każdym razie szerszenia zabił i Panią uratował przed ukąszeniem. Można go nazwać bohaterem...
Ale ten post debilny... Masz tam piwo: mam nadzieje, że wspomoże ono rozwój twojego talentu: jesteś przyszłością dziwacznych tematów na sadisticu !
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów