📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ten to powinien w masce do końca życia chodzić.
Jak widzi w ogłoszeniu CV ze zdjęciem, to wie, że już po temacie...
O kurwa, koleś spierdolił z planu filmu Bright
pro_avenger napisał/a:
Albo z wiadrem na ryju, byłoby zdecydowanie lepiej...
pro_avenger napisał/a:
Raczej z przyłbicą, z tym że spawalniczą
Ciekawe, czy ma milion piw
Ciekawe kiedy jebnie samobója? I czy będzie z tego film?
Kazdy wyglada tak jak chce i serio wole z takim dzikiem sie wodki napic niz z jakims transem co nie wiadomo czy ci czegos nie dosypie.
Kolejny zjeb, jak ten z naszego podwórka Curly-KALE. Patrzcie, jaki jestem inny, alternatywny, lepszy od was wszystkich szaraki. Ja okres buntu skończyłem w wieku 29 lat, gdy wyprowadziłem się z domu. Ten widać dopiero go zaczyna po 30stce. Ryj już ma pokancerowany, więc wiem, by się do pojeba nie zbliżać. Jeszcze jaja niech sobie utnie, by się nie rozmnażać, i będzie komplet :OK: .
Cezar87 napisał/a:
Kazdy wyglada tak jak chce i serio wole z takim dzikiem sie wodki napic niz z jakims transem co nie wiadomo czy ci czegos nie dosypie.
No a z takim to nie wiadomo czy Ci czegoś nie odgryzie. A wódkę szkoda z takim pić. Widzisz jego zgryz? Toż mu połowa kielicha bokiem poleci a marnotractwa to ja nie zniesee!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów