Jego własna matka wezwała policję. A potem płakała, że jej syna zabili...
... ale po stówce policjantom do kieszeni wsadziła.
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówNie powinno mieć miejsca klęczenie na szyi (o ile było w tym przypadku). Jeśli jednak by tak było to jeśli sprawy się nie rozdmucha to ,,następna razą" glinicjanty klękną na szyi komu tylko będą chcieli.
Masz rację. Nie powinni nikomu klękać na szyi. To nie kościół. Ale sprawy też nie ma co rozdmuchiwać. Tu po prostu trzeba zmienić uprawnienia policji. Zwyczajnie, policjant powinien po drugim upomnieniu awanturującego się debila, wyjąć broń i oddać strzał ostrzegawczy prosto w jego głupi łeb. Sprawa prosta i oczywista oni są od pilnowania porządku a nie przepychania się że ćpunami. Może wtedy wreszcie byłby spokój w kraju.
Sami przyszli do grzecznego obywatela ? Co ty pierdolisz jak by się nie szarpał a poszedł grzecznie to by żył, co policja miała zrobić
List i kwiaty z prośbą aby wstawił się na dołek ?? Człowieka ? Odpad małpa albinos jaki człowiek?
Policja jest od zatrzymywania, nie wymierzania kary. Ja pierdolę, wiem, że idiotów na sadolu pełno, ale przynajmniej się z tym nie obnoście.
macie swoj pisland jebany kraj z gowna i dykty. ja mam to w pizdzie bilet juz kupiony
szerokiej drogi, jeden szczur wraca a drugi spierdala
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
macie swoj pisland jebany kraj z gowna i dykty. ja mam to w pizdzie bilet juz kupiony
Jak ci tak źle, to po co to piszesz? Wypierdalaj na lotnisko czy też stację bo ci bilet przepadnie.
Policja jest od zatrzymywania, nie wymierzania kary. Ja pierdolę, wiem, że idiotów na sadolu pełno, ale przynajmniej się z tym nie obnoście.
I tak by pewnie było jak by nie musieli użyć siły a że patus miał inne plany. Trzeba było iść po dobroci i nikomu nic by się nie stało. A tak wypadek w pracy zawsze w takim zawodzie może pójść coś nie tak.
Co psinki ? Boicie się że wam kumpli posadzą ? Prawda jest taka że patusami byli tez ci w mundurach. Wszyscy do jednej śmieciarki się nadają i tyle w temacie.
Na filmie wrzuconym przez RaysonPL widać w jaki sposób zachowuje się zatrzymany. Czy tak powinien się zachowywać obywatel podczas tej prostej procedury?
Obejrzałem dokładnie i nie widzę nigdzie momentu, gdzie funkcjonariusze wykazują sie jakiś debilizmem czy innym spierdoleniem, jak to sugerujesz w swoich komentarzach. Jakby nie stawiał oporu, to założyliby mu kajdanki i pojechałby wygodnie radiowozem na dołek. Tymczasem kretyn rzuca się i zmusza tym policjantów do siadania na nim, aby go unieruchomić, ponieważ w tym zasranym kraju nie mają oni na wyposażeniu paralizatorów.
Sam się chuj prosił o takie traktowanie i to przez długie minuty. Ani przez chwilę nie było widać jego chęci do współpracy. Moim zdaniem, to prawo powinno pozwalać w takich sytuacjach funkcjonariuszom zatłuc delikwenta pałami aż ustaną wszelkie funkcje życiowe. Jeśli typ nie rozumie najprostszych poleceń, które skuma czterolatek, to znaczy, że jest szalenie niebezpieczny dla pozostałej części społeczeństwa i należy się ko niezwłocznie z niego pozbyć, bo nie wiadomo, co mu strzeli do durnego łba za 7 sekund.
Podsumowując - klęknij se na własnym łbie aż zsiniejesz, kretynie.
Myślę, że mnie nie dotyczy, bo nie jestem takim kretynem, żeby napierdalać się z przeciwnikiem mającym przewagę w liczebności, prawie i wyposażeniu. Może Ty polecisz na nich z młotkiem czy jakąś sztachetą od płotu, ale ja nie jestem taki zjebany, bo wiem, że po prostu mnie wtedy zapierdolą jak psa i to jakimś lolo-dildosem.
Tym razem patus, a być moze za pół roku to będzie ktoś z Twojej rodziny jak maseczki zapomni założyć wychodząc do sklepu. Po to chyba płacimy z podatków za szkolenia i pensje policjantów aby wykonywali swoją pracę profesjonalnie, a nie jak jakieś łajzy spod budki z alkoholem. Trzeba być skończonym debilem żeby kilka minut dusić już nieruchomego delikwenta bez jakiegokolwiek pomyślenia o tym, że od tego momentu igra się już z czyimś życiem i karą więzienia dla samego siebie.
W pierwszej kolejności tych asów z policji wysłałbym na komisyjne testy psychologiczne i testy na inteligencję, potem dyscyplinarka i sprawa za przekroczenie uprawnień. Nawet jeśli zatrzymywany był naćpany i agresywny to chyba szanowni państwo z policji powinni trzymać emocje na wodzy i stosować się do odpowiednich schematów postępowania z takimi osobami. Skoro ktoś pod wpływem nerwów dostaje przysłowiowego małpiego rozumu i działa na oślep (tak jak tutaj grupka umundurowanych) to po prostu nie powinien nigdy dostać takiej pracy. Nie wiem jak wyglądają testy do policji w 2021 roku, ale chyba słabo skoro tacy ludzie przeszli testy psychologiczne. Może świat miałby większy pożytek z tych ludzi jakby robili hamburgery w McDonaldzie albo zamiatali ulice - tam też można się zestresować, ale jednak raczej pracownik fast foodów albo sprzątacz nie ma państwowego zezwolenia na używanie broni palnej...
@xXx5226
Tymczasem kretyn rzuca się i zmusza tym policjantów do siadania na nim, aby go unieruchomić, ponieważ w tym zasranym kraju nie mają oni na wyposażeniu paralizatorów.
Sam się chuj prosił o takie traktowanie i to przez długie minuty. Ani przez chwilę nie było widać jego chęci do współpracy.
Tyle, że policjant nie musi być tutaj drugim kretynem i powinien wiedzieć czym się skończy siadanie komuś na szyi kolanem i całym ciężarem ciała. Nie jest ważne kogo zatrzymali i w jakim stanie, ale to jak przeprowadzili interwencję - każdy z upublicznionych materiałów wskazuje na ich winę.
Jego własna matka wezwała policję. A potem płakała, że jej syna zabili...
Matka zadzwoniła,matka...że niby coś odpierdala.Tak że akcja w chuj..
myślicie że was nie dotyczy taka interwencja? Bo jesteście dobrymi obywatelami, nie patusami, nie bierzecie prochów itp? Kurwa za dwa lata wyjdziecie na ulice napierdalać się z policją bo komornik zabierze wam dom z powodu długów( brak kasy na opłacenie rachunków, podatków itp ) albo sąd zasądzi odebranie wam dziecko i oddanie rodzinie pedałów bo dziecko "ma smutny wzrok" . Powodów dla których możecie być na miejscu tego "patusa" może być tysiące. Jak teraz psiarnia przyzwyczai się że bezkarnie może zabijać to potem cięzko bedzie odzwyczaić
No kurwa nas nie dotyczy taka interwencja...dlatego jesteśmy na Sadolu..
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów