18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Hexagon 2021-08-19, 19:38 35
niech patusowi pomnik postawią !!!!
Zgłoś
mygyry 2021-08-19, 19:41 44
I dlatego do agresywnego patusa należy strzelać, wtedy każdy ma jasność co jak i dlaczego
Zgłoś
RoboCat 2021-08-19, 19:42 32
Patus Live Matters powinnismy zaczac i zadac kasy od wszystkich na okolo, rabowac legalnie sklepy w imie rownosci i braterstwa i dodatkowo jeszcze rozwalac pomniki np Chopina i Syrenki jako symboli opresji na patusach,.,,
Zgłoś
xXx5226 2021-08-19, 19:50 78
Hexagon napisał/a:

niech patusowi pomnik postawią !!!!

mygyry napisał/a:

I dlatego do agresywnego patusa należy strzelać, wtedy każdy ma jasność co jak i dlaczego

Co psinki ? Boicie się że wam kumpli posadzą ? Prawda jest taka że patusami byli tez ci w mundurach. Wszyscy do jednej śmieciarki się nadają i tyle w temacie.
Zgłoś
A................0 2021-08-19, 19:52 30
Kolejny ćpun i patus z którego zrobią bohatera...
Szczerze narkotyki też by go zabiły, a policja zrobiła to szybciej. Nie wiem nad czym tu się rozprawiać? Jednego odpada mniej.
Zgłoś
Zasysacz 2021-08-19, 19:56 10
xXx5226 napisał/a:

Co psinki ? Boicie się że wam kumpli posadzą ? Prawda jest taka że patusami byli tez ci w mundurach. Wszyscy do jednej śmieciarki się nadają i tyle w temacie.

Ja myślę że jak by nie było potrzeby interwencji to nie było by problemu, był problematycznym debilem i skończył przedwcześnie w ziemii. Pozatym co za jebany konfident na niego zadzwonił że przyjechali ? Bo nie jestem tak w temacie na bieżąco.
Zgłoś
A................0 2021-08-19, 19:58 29
Zasysacz napisał/a:

Ja myślę że jak by nie było potrzeby interwencji to nie było by problemu, był problematycznym debilem i skończył przedwcześnie w ziemii. Pozatym co za jebany konfident na niego zadzwonił że przyjechali ? Bo nie jestem tak w temacie na bieżąco.

Jego własna matka wezwała policję. A potem płakała, że jej syna zabili...

Zgłoś
Recydywista 2021-08-19, 20:01 11
Sebastiany narodu, łączcie sie ! jak malpy w hamburgeryce !
Zgłoś
tfujdiler 2021-08-19, 20:06 9
xXx5226 napisał/a:

Dokładnie zabili młodego ale medialnie zrobiło się głośno i teraz kundle na sadolu kota ogonem będą obracać prawda w oczy kole młody był podobno zaćpany, za to milicjanty zabiły człowieka. Ogólnie trzeba być jebaną amebą żeby nie odróżniać ćpania od zabijania z narracji komentarz sadolowych kundli można łatwo wywnioskować, iż zabijanie cacy a ćpanie to już be. Wstyd mi że mamy takich psycho-zjebów jako struży prawa

Zasysacz napisał/a:

Ty kurwa myślisz? hahaha nie przesadzajmy. Co najwyżej wyrażasz swoją spierdoloną opinię jebany dzbanie
Zgłoś
Zasysacz 2021-08-19, 20:14 15
Anosa20 napisał/a:

Jego własna matka wezwała policję. A potem płakała, że jej syna zabili...

O to widzę bycie debilem maja we krwi.

tfujdiler napisał/a:

Dokładnie zabili młodego ale medialnie zrobiło się głośno i teraz kundle na sadolu kota ogonem będą obracać prawda w oczy kole młody był podobno zaćpany, za to milicjanty zabiły człowieka. Ogólnie trzeba być jebaną amebą żeby nie odróżniać ćpania od zabijania z narracji komentarz sadolowych kundli można łatwo wywnioskować, iż zabijanie cacy a ćpanie to już be. Wstyd mi że mamy takich psycho-zjebów jako struży prawa

Sami przyszli do grzecznego obywatela ? Co ty pierdolisz jak by się nie szarpał a poszedł grzecznie to by żył, co policja miała zrobić
List i kwiaty z prośbą aby wstawił się na dołek ?? Człowieka ? Odpad małpa albinos jaki człowiek?
Zgłoś
A................0 2021-08-19, 20:17 16
Zasysacz napisał/a:

O to widzę bycie debilem maja we krwi.
Sami przyszli do grzecznego obywatela ? Co ty pierdolisz jak by się nie szarpał a poszedł grzecznie to by żył, co policja miała zrobić
List i kwiaty z prośbą aby wstawił się na dołek ?? Człowieka ? Odpad małpa albinos jaki człowiek?

Mieli go ładnie prosić o to by chciał wsiąść do radiowozu i łaskawie przestał rzucać kamieniami w okna?. Ciekawe czy obrońcom tego degenerata też by tak dupy trzeszczały jakby to on zabił niewinną osobę? Raczej nie...

Zgłoś
Bejker 2021-08-19, 20:19
white-blue-pato
Zgłoś
xXx5226 2021-08-19, 20:28 14
Zasysacz napisał/a:

Ale tu nie jest problemem że go chcieli zawinąć tylko że byli większymi debilami od niego a mimo to mogą nosić broń. To jest przerażające.
Zgłoś
piter52 2021-08-19, 20:41 6
Nie powinno mieć miejsca klęczenie na szyi (o ile było w tym przypadku). Jeśli jednak by tak było to jeśli sprawy się nie rozdmucha to ,,następna razą" glinicjanty klękną na szyi komu tylko będą chcieli.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów