📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:06
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
sjp napisał/a:
Właśnie przechodzę covid i powiem tylko jedno. Jesteś jebanym debilem.
3/4 dawka nie pomogła i umierasz, tak mi przykro
Mokebe napisał/a:
Kolejny szurski wysryw. Miłego zdychania w oczekiwaniu na miejsce w szpitalu czy karetke. Powinni dla was szury wszystkich wjebać do jakiegoś rezerwatu, najlepiej na Madagaskarze z dala od cywilizowanych ludzi, gdzie będziecie mogli sobie żyć, podle waszego życiowych zasad "na chłopski rozum" i rzucać się gównem jak małpy.
Filmik pokazuje wygląd typowych antycovidowców. Jak widać, rozum myślą nie zmącony. Informacje czerpane z grupek na fb.
Lepiej być wkurwionym gościem wyrażającym swój sprzeciw korona panice nakręcanej przy pomocy pożytecznych idiotów, niż być takim bojącym się powietrza mózgozjebem z maseczką strzykawką jak Ty
Do wszystkich tam mędrkujących wyżej jakieś farmazony do mnie i ogólnie o covidzie vel przeziębieniu.
Przeszedłem to gówno, nie obłożnie chory, ale w mega mega chujowym samompoczuciu. Byłem szczepiony i po pierwsze wkurwiony, że mimo szczepienia się zaraziłem, a po drugie zastanawiałem się, czy gdybym nie był szczepiony, też bym tak przechodził tego covida.
Dziś już się nie zastanawiam. Mój szwagier, młody, 30 lat, nie szczepiony (starał się o dziecko, nie chciał się szczepić). Covid, kilka dni w szpitalu, stan co raz gorszy, dziś po respiratorem, wprowadzony w śpiączkę farmakologiczną, transportowany helikopterem do szpitala w Poznaniu. Oby przeżył.
Więc cieniasy, małe chujki, przestańcie mędrkować, bo chuja wiecie i chuja się znacie i chuja widzieliście i dopiero, jak dostaniecie covida to się zesracie i dotrze do was, jakimi zjebami jesteście. Dajcie znać wtedy szczerze co u was.
Do innych, którzy się wahają szczepić: Jeśli jeszcze się nie zaszczepiliście, to zapierdalajcie po szczepionkę, bo może wam ona uratować życie. Chyba, że w piździe macie życie, wtedy się nie szczepcie, covid da Wam inne możliwości.
Przeszedłem to gówno, nie obłożnie chory, ale w mega mega chujowym samompoczuciu. Byłem szczepiony i po pierwsze wkurwiony, że mimo szczepienia się zaraziłem, a po drugie zastanawiałem się, czy gdybym nie był szczepiony, też bym tak przechodził tego covida.
Dziś już się nie zastanawiam. Mój szwagier, młody, 30 lat, nie szczepiony (starał się o dziecko, nie chciał się szczepić). Covid, kilka dni w szpitalu, stan co raz gorszy, dziś po respiratorem, wprowadzony w śpiączkę farmakologiczną, transportowany helikopterem do szpitala w Poznaniu. Oby przeżył.
Więc cieniasy, małe chujki, przestańcie mędrkować, bo chuja wiecie i chuja się znacie i chuja widzieliście i dopiero, jak dostaniecie covida to się zesracie i dotrze do was, jakimi zjebami jesteście. Dajcie znać wtedy szczerze co u was.
Do innych, którzy się wahają szczepić: Jeśli jeszcze się nie zaszczepiliście, to zapierdalajcie po szczepionkę, bo może wam ona uratować życie. Chyba, że w piździe macie życie, wtedy się nie szczepcie, covid da Wam inne możliwości.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów