Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zgadzam się w 1000%.
Sportowe, jędrne, zdrowe.
Na filmie widać jajka sadzone, które wyglądają wstrętnie jak się stanika nie nosi. Jak gówno rozmazane po podłodze. Duży naturalny cycek wisi majestatycznie, przypominająć nam o nieubłaganym upływie czasu.
Pierdolicie bo porządnego cycka w gębie nie mieliście.
Podzielam refleksje Veltura.
Lubie typ J.LO z młodości:.
transvestigatorzy twierdzą, że j lo to transgender, uważam, że słusznie
ELITE GENDER INVERSION | Documentary by Jon Humanity - polecam na początek oberzjeć ten film
[ Dodano: 2024-10-27, 12:35 ]
Swoją drogą to wolę takie protesty niż np wieśniaków na traktorach 🙂
Możecie mnie zjebać ale powiem to samo co powtarzam od lat. Nie lubię dużych cycków. Miseczka B to dla mnie takie optimum ale A równie fajne. C i wyżej to mnie wcale nie kręci.
Lubię szerokie i kształtne bioderka i małe cycki bez nadwagi niż cycki DD+ z płaską dupą albo tłustą dupą.
Też tak kiedyś myślałem póki nie pobawiłem się dużymi jędrnymi cycami, takim co to wyskakują spod zdejmowanej koszulki. Miodzio. Problem z nimi taki że mają krótki termin ważności 30+.
Możecie mnie zjebać ale powiem to samo co powtarzam od lat. Nie lubię dużych cycków. Miseczka B to dla mnie takie optimum ale A równie fajne. C i wyżej to mnie wcale nie kręci.
Lubię szerokie i kształtne bioderka i małe cycki bez nadwagi niż cycki DD+ z płaską dupą albo tłustą dupą.
Ament. Cyce B to najlepszy rozmiar. Ksztaltne i jedrne.
[ Dodano: 2024-10-27, 14:08 ]
Ci co piszą że wolą małe cycki to ci co nie mieli okazji bawić się duzmi.
Swoją drogą to wolę takie protesty niż np wieśniaków na traktorach 🙂
Mialem i wciaz wole B.
to jakiś podgatunek zjebanych błyskawic, jebane bezużyteczne feminazistki ha tfu
To marta lampucera alias lampart! Wyjątkowo paskudna żydówa.
Ja tam rucham wszystko co popadnie. Kto wybrzydza, ten nie rucha i tyle.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów