Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Możecie mnie zjebać ale powiem to samo co powtarzam od lat. Nie lubię dużych cycków. Miseczka B to dla mnie takie optimum ale A równie fajne. C i wyżej to mnie wcale nie kręci.
Lubię szerokie i kształtne bioderka i małe cycki bez nadwagi niż cycki DD+ z płaską dupą albo tłustą dupą.
Facet z reguly nie ma duzych cyckow. Spoko rozumiemy
ty już chłopie nie masz nogi a drugą jesteś prawie w grobie to za bardzo nie masz co wybrzydzać.
Faceci bez nóg również mają atrakcyjne kobiety- takiego Oscara Pistoriusa podam za przykład
chuj wam w dupę wszystkim!
Tobie również
Możecie mnie zjebać ale powiem to samo co powtarzam od lat. Nie lubię dużych cycków. Miseczka B to dla mnie takie optimum ale A równie fajne. C i wyżej to mnie wcale nie kręci.
Lubię szerokie i kształtne bioderka i małe cycki bez nadwagi niż cycki DD+ z płaską dupą albo tłustą dupą.
Stary, to kwestia indywidualna. Jeden lubi większe, inny mniejsze. Ja lubię takie dorodne cycuchy.
Stary, to kwestia indywidualna. Jeden lubi większe, inny mniejsze. Ja lubię takie dorodne cycuchy.
tłuścioszki też są fajne .hiszpana też czasem trzeba zasadzić
polecam Maroko na wakacje.
Morze pasztetu
Tak? To wyjdź na polskie ulice z tej swojej piwnicy. Co drugi/druga to ulany obleśny grubas!
Nie no, jest ok. U takiego tatusia też się cyckami pobawisz. Wilk syty i owca cała.
Folie a lubisz rozpocząć dzień od kutasa w gębie?
Tak, też lubię jak facet nie jest "suchoklatesem", tylko ma taką pełną zbudowaną klatę i masywne ramiona, ale nie jest ulany, w sensie nie ma ginekomastii na przykład. Kręcą mnie zwłaszcza takie męskie przypakowane byczki i tatusie 30-50 lat, już sama świadomość że przychodzi ze mną się zaspokoić, zostawiając w domu swoją locho-żonę jest mega satysfakcjonująca a jeszcze lepiej jak zaprosi do domu gdy nie ma jej i bachorów...i dymam go w salonie przy ich zdjęciach i kominku urocze to jest jak tatuś daje mi dupska na pieska jak ostatni cwel a na parapetach porozstawiane są ich wspólne zdjęcia hehe
....
I pewnie masz najszybszą rękę na dzikim zachodzie...
Tak, też lubię jak facet nie jest "suchoklatesem", tylko ma taką pełną zbudowaną klatę i masywne ramiona, ale nie jest ulany, w sensie nie ma ginekomastii na przykład. Kręcą mnie zwłaszcza takie męskie przypakowane byczki i tatusie 30-50 lat, już sama świadomość że przychodzi ze mną się zaspokoić, zostawiając w domu swoją locho-żonę jest mega satysfakcjonująca a jeszcze lepiej jak zaprosi do domu gdy nie ma jej i bachorów...i dymam go w salonie przy ich zdjęciach i kominku urocze to jest jak tatuś daje mi dupska na pieska jak ostatni cwel a na parapetach porozstawiane są ich wspólne zdjęcia hehe
Cieszę się twoim szczęściem. Cóż mogę więcej napisać.
Przyznaj że wolisz chłopców z ginekomastią
zjebuje cie właśnie teraz
Ty to akurat nie powinieneś wybrzydzać żartuje tylko. Mam to samo. Cycek ma być ładny, jędrny i bez salami.