Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Możecie mnie zjebać ale powiem to samo co powtarzam od lat. Nie lubię dużych cycków. Miseczka B to dla mnie takie optimum ale A równie fajne. C i wyżej to mnie wcale nie kręci.
Lubię szerokie i kształtne bioderka i małe cycki bez nadwagi niż cycki DD+ z płaską dupą albo tłustą dupą.
Nie ma to znaczenia bo oglądasz to co chcesz w necie.
Możecie mnie zjebać ale powiem to samo co powtarzam od lat. Nie lubię dużych cycków. Miseczka B to dla mnie takie optimum ale A równie fajne. C i wyżej to mnie wcale nie kręci.
Lubię szerokie i kształtne bioderka i małe cycki bez nadwagi niż cycki DD+ z płaską dupą albo tłustą dupą.
Nikt nie pytał nikogo to nie obchodzi i tak mają mniejszej od Ciebie ulacu.
Ci co piszą że wolą małe cycki to ci co nie mieli okazji bawić się duzmi.
Swoją drogą to wolę takie protesty niż np wieśniaków na traktorach 🙂
Racja a ta ma zajebiste:)
Velture, dla mnie to ogólnie porażka jak facet ma duże cycki, Ja tam wolę kobiety.
Ci co piszą że wolą małe cycki to ci co nie mieli okazji bawić się duzmi.
🙂
Ja miałem kiedyś taką z dużymi i były nieprzyjemne w dotyku. Im bliżej sutka tym tak dziwnie twarde jakby coś było tam włożone (a były 100% natural). Nie same sutki tylko tak dookoła nich jakby włożyć żelazną kulę na koniec czapki - pomponik spoko, ale jak walniesz mocniej to możesz rękę złamać. Mając porównanie z innym cycem to było dla mnie dziwne . Grawitacja też robiła swoje i lepiej wyglądała w staniku niż bez. Potem trafiały się mniejsze i takie zawsze są milutkie - teraz też jestem fanem max B.
Ja miałem kiedyś taką z dużymi i były nieprzyjemne w dotyku. Im bliżej sutka tym tak dziwnie twarde jakby coś było tam włożone (a były 100% natural). Nie same sutki tylko tak dookoła nich jakby włożyć żelazną kulę na koniec czapki - pomponik spoko, ale jak walniesz mocniej to możesz rękę złamać. Mając porównanie z innym cycem to było dla mnie dziwne . Grawitacja też robiła swoje i lepiej wyglądała w staniku niż bez. Potem trafiały się mniejsze i takie zawsze są milutkie - teraz też jestem fanem max B.
Moja była miala cudowne cycki takie C70 - taki stanik kupowała. Wszystko było dobrze aż nie skończyła 26 lat, w ciągu 1-1,5 roku grawitacją zjebała jej cycki. Wcześniej jak ściągała stanik to cycki super wyglądały, potem już coraz gorzej. Potem jak takie naleśniki.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów