📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
mozna sie smiac ale w Polsce to jakies julki z blyskawicami wyszly na ulice, pokrzyczaly i poszly do domu. Gospodarka jest rujnowana, srednia klasa jest niszczona, wszystko idzie w tym kieunku by nie bylo niczego (jak mawial pewien znany filozof) a polacy potrafia napisac jakis komentarz i zrobic mema z kaczynskim lub morawieckim. :/
Ludzie mysla, ze protestami, demonstracjami i pokrzykiwaniem da sie cos zrobic. Morawiecki popatrzy i powie :
- ooo chuj grubu, ludzie krzyczą, przestajemy rozpierdalac kraj....
Ludzie mysla, ze protestami, demonstracjami i pokrzykiwaniem da sie cos zrobic. Morawiecki popatrzy i powie :
- ooo chuj grubu, ludzie krzyczą, przestajemy rozpierdalac kraj....
Protesty w USA zabici i ranni...
Protesty w Anglii ... zabici i ranni...
Protesty w Niemczech ? Zabici i ranni.
Protesty w Polsce ? Kilka rannych Julek co mordą o bruk zajebały,
Morał ? Polska policja nie umie sobie radzić z protestami.
A ja tam proponuję wszystkim julkom zafundować podcięcie jajowodów. I będą mogły jebać sie ze wszystkim na okrągło. Nawet z arabami jak chcą.
Protesty w Anglii ... zabici i ranni...
Protesty w Niemczech ? Zabici i ranni.
Protesty w Polsce ? Kilka rannych Julek co mordą o bruk zajebały,
Morał ? Polska policja nie umie sobie radzić z protestami.
A ja tam proponuję wszystkim julkom zafundować podcięcie jajowodów. I będą mogły jebać sie ze wszystkim na okrągło. Nawet z arabami jak chcą.
tam liczba inwalidów musi się zgadzać
Rozjechali ich, bo srali na ulicy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów