📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:06
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
julka, Julka, Julka... Ja do tej pory nie wiem co ona odpierdoliła, bo koło chuja mi to lata
Statystyki z tego protestu:
10 trupów, 200 rannych. A nawet na niego nie dotarli.
Zrozumienie ekonomii to ważna sprawa - zwłaszcza w środowisku rolniczym.
u nas wysypuje się buraki i gnojówkę bo jest tania ...
u nas wysypuje się buraki i gnojówkę bo jest tania ...
Nie pierdolą się tam. Nawet Francuzi przy nich to cieniasy.
Grubo w chuj. U nas nie jedną protestującą grupę społeczną przydało by się tak potraktować. Gejów, lesbijek, lgbt, kodziarzy, julek, itp, itd... Jeszcze trochę i tylko bomba atomowa będzie w stanie posprzątać ten pierdolnik w Polsce...
Idealny przykład „traktorowania” kogoś ! Halman Suczko doceniam twój wkład w sadola!
majsterrr napisał/a:
Statystyki z tego protestu:
No własnie, co oni samych siebie rozjeżdżają?
Trochę jak z wyprawami krzyżowymi do Ziemi Świętej. Zebrało się bydło i pod wezwaniem jakiegoś szalonego klechy ruszyło do Jerozolimy. Jednak po przejściu 50km stwierdzili, że to trochę daleko będzie i zrobili "Jerozolimę" w najbliższej wiosce jaką mieli po drodze. Dzicz.
baronturbina napisał/a:
Idealny przykład „traktorowania” kogoś ! Halman Suczko doceniam twój wkład w sadola!
Masz piwo, ty stary sadolowy transwestyto
do tego dąży polski parlament ;P Indie w Polsce, bogaci i biedaki i tyle ... razem głosuje pis ko psl sld konf itd...
Nasze julki tez powinien ktos tak rozjechac. Gdzie jest agro unia jak jej potrzebujemy?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów