📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
17 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
@bugmenot
Tak, lepiej wpierdolić byle metal i to już podnosi poziom merytoryczny czegokolwiek. Żal.pl
@film
Gdyby u nas tak było... to by rolnik nie narzekał
Tak, lepiej wpierdolić byle metal i to już podnosi poziom merytoryczny czegokolwiek. Żal.pl
@film
Gdyby u nas tak było... to by rolnik nie narzekał
Ta Elegancka nuta to DJ Korsakoff - My Empty Bottle ostatnio była w Polsce
nie ma piwa za ten łomot w tle
mają rozmach skurwysyny
w polsce by ich gazem potraktowali a politycy by odszkodowanie dostali za straty moralne jaki majątkowe
Przypomina mi się scena z "Gulczas..." jak Lepper był na manifestacji he
w dupach im się poprzewracało od tego socjalizmu. za kilka lat to samo będzie u nas dzięki rozdawnictwu dopłat
jaki sprzęt taki protest rozjebało mnie wsypywanie gówna przez 10-metrowy mur dają rade chłopaki
domino masz racje super muza zobaczcie jak ta laska wyglada to zwatpicie:D fsa.zedge.net/content/6/9/6/0/1-719537-6960-t.jpg
nie zwątpiłem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów