18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Przed chwilą
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
aldi7x 2010-05-29, 3:42
Francuscy rolnicy maja najwieksze doplaty w Unii a jeszcze im nie pasuje
Zgłoś
zylkens 2010-05-29, 4:28
Niezmiernie się cieszę, iż pojawiła się nutka Pani Korsakoff, która to niszczy konstrukcję mej czaszki

- W telewizji to często pokazują miłość, jak jacyś tam się kochają albo mówią..
- No... ja też tak myślę, w życiu to jest niemożliwe
Zgłoś
Zahor 2010-05-29, 8:47 3
bekart napisał/a:

co za kurwa idioci... to nie rolnicy tylko zwyczajne wieśniaki. A ci ludzie zamiast ich wyciągnąć z tych maszyn i im najebać chociaż to się patrzą jak gównem miasto zasypują.

Kolego bakart Twoja nie wiedza na temat Rolnictwa Mnie niszczy jeżeli masz w Taki sposób kometowac to co sie dzieje to daj sobie spokoj.
Założę sie ze 8/9 na tym forum nie wie dlaczego taka sytuacja miała miejsce

Zwykłe niedowiarki, uwierz mi ze zdesperowany Rolnik nie jednego ochroniarza By pogonił z widłami =]

Co do polski wystarczyło By kolo Połowy Wszystkich Rolników których tutaj mamy z chęciami i konkretnym przywódcą na czele i jeszcze większa rozpierducha by była
Bo rpzeceiż polak potrafi

"Każdy z nas chłopców lubi (damska) dziurkę. "
Zgłoś
R................x 2010-05-29, 9:13
Zahor napisał/a:

Ty wiesz bo na sadisticu mamy specjalistów od wszystkich możliwych stref życia.
Zgłoś
pureinsane 2010-05-29, 10:32
Oni myślą, że w mieście, to tak jak u nich na wsi gówno można wszędzie rozrzucać... i dofinansowuj tym wsiórom sprzęt rolniczy :/

Darth Vader to przechuj, a R2D2 to przekozak!
Zgłoś
Zahor 2010-05-29, 10:47
Niech miastowi poczują trochę gówna

Zgłoś
c................2 2010-05-29, 10:59
tam było podobno ponad 1200 ciągników
Zgłoś
bekart 2010-05-29, 12:03
Zahor napisał/a:

Kolego bakart Twoja nie wiedza na temat Rolnictwa Mnie niszczy jeżeli masz w Taki sposób kometowac to co sie dzieje to daj sobie spokoj.

Zwykłe niedowiarki, uwierz mi ze zdesperowany Rolnik nie jednego ochroniarza By pogonił z widłami =]

Co do polski wystarczyło By kolo Połowy Wszystkich Rolników których tutaj mamy z chęciami i konkretnym przywódcą na czele i jeszcze większa rozpierducha by była
Bo rpzeceiż polak potrafi

Kolego Zahor, owszem nie posiadam żadnej wiedzy na temat rolnictwa i jej nie potrzebuje lecz strasznie nie lubię idioctwa i niszczenia publicznego mienia. Zawalanie gównem miasta to chyba nie część zadań rolnika. Popraw mnie jeżeli się mylę.
Zgłoś
domink1521 2010-05-29, 12:46
no ładnie wygląda na focie ale w realu tak już nie oszołamia
Zgłoś
Zahor 2010-05-29, 13:30 1
Niszczenie Mienia powiadasz ? A co maja powiedziec Rolnicy Którym mienie jest niszczone od lat ?
Zrobili Mały burdel z Powodu spadku cen mleka:
Jeżeli jesteś takim znawcą Rolnictwa Powiedz mi co to jest 5 Euro na 1000 litrów mleka ?

Jak podkreślił jeden z uczestnik akcji, Thierry Derory cena płacona producentom w trudnym obszarze górskim "nie przekracza 5 euro za tysiąc litrów, co jest kwotą bez znaczenia".

Wy mieszczuchy Nigdy nie zrozumiecie co To jest i ile w to trzeba włozyc czasu pracy i pieniędzy i żeby było śmiesznie nie miec z tego żadnych krzyści..
Madrzy Ludzie powiedzą to dlaczego nie zajmą się czymś innym ?
A Czym ma sie zając Rolnik który ma Tylko Pole i średnie wykształcenie ?
Gdyby Wszyscy myślieli tak jak Wy jeszcze troche i nie było by co jeśc..

A Państo żeby pomagac biednym Rolnikom jeszcze ich dobija stąd Te wasze niszczenie Mienia :*

Zgłoś
marcin9002 2010-05-29, 14:22 1
Bekart to tak jakby Tobie za godzinę pracy zamiast (przykład) 10zł dali 3zł. Cieszyłbyś się ? Co byś zrobił? Zwolniłbyś się? W nowej firmie stawka byłaby taka sama. Więc nie pierdol o zaśmiecaniu miasta itp. dyrdymałach skoro w dupie byłeś i gówno widziałeś!
Zgłoś
B................g 2010-05-29, 14:43
Zahor nie produkuj się.
To bezcelowe.

bekart napisał/a:

Zawalanie gównem miasta to chyba nie część zadań rolnika.

Racja, tak jak i strajkowanie robotników też nie było cześcią ich zadań.

Qu'est-ce que le tiers état ? - brzmi znajomo ?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów