📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Wielkie mi mecyje.
Na drodze się nie leży.
I will wear you like a condom.
Na drodze się nie leży.
parę lat temu był w Warszawie protest taksówkarzy, którzy masowo zjechali się blokować Warszawskie ulice. Moja znajoma jechała wtedy do mocno chorego dziecka prawie dwie godziny, od tamtej pory umówiliśmy się ze znajomymi, że nie ustąpimy nigdy pierwszeństwa żadnemu kierowcy taksówki. Jest nas całkiem sporo, tak więc jeśli taryfiarzu nie możesz włączyć się do ruchu w chuj czasu, wiedz, że to kara, za tamto zapchanie miasta
parę lat temu był w Warszawie protest taksówkarzy, którzy masowo zjechali się blokować Warszawskie ulice. Moja znajoma jechała wtedy do mocno chorego dziecka prawie dwie godziny, od tamtej pory umówiliśmy się ze znajomymi, że nie ustąpimy nigdy pierwszeństwa żadnemu kierowcy taksówki. Jest nas całkiem sporo, tak więc jeśli taryfiarzu nie możesz włączyć się do ruchu w chuj czasu, wiedz, że to kara, za tamto zapchanie miasta
Protestujący na powyższych "widełach" to zwykli egoiści. Nie patrzą, że ludziom się śpieszy do pracy, szpitali / gdziekolwiek. Nie rozumieją, że kierowcy muszą żyć w tej samej szarej rzeczywistości i zmagać się z podobnymi problemami. Uważają się za święte krowy i bardzo dobrze, że jedna z nich wylądowała pod kołami.
Udany protest mamy wtedy gdy jest wycelowany bezpośrednio w osobę / instytucję przeciw której się go organizuje. Czy oni protestowali przeciwko ruchowi ulicznemu i kierowcom samochodów osobowych? Nie wydaje mi się...
Może wyjdę na szaleńca, ale gdyby mi się śpieszyło do szpitala (chora dziewczyna, matka itp) to bym się zachował identycznie jak kierowca na filmiku. No może wpierw uchyliłbym drzwi, wysiadł jedną nogą i głośno poinformował dlaczego chcę przejechać i co zrobię tej garstce popaprańców jeśli nadal będą blokować drogę.
Udany protest mamy wtedy gdy jest wycelowany bezpośrednio w osobę / instytucję przeciw której się go organizuje. Czy oni protestowali przeciwko ruchowi ulicznemu i kierowcom samochodów osobowych? Nie wydaje mi się...
Może wyjdę na szaleńca, ale gdyby mi się śpieszyło do szpitala (chora dziewczyna, matka itp) to bym się zachował identycznie jak kierowca na filmiku. No może wpierw uchyliłbym drzwi, wysiadł jedną nogą i głośno poinformował dlaczego chcę przejechać i co zrobię tej garstce popaprańców jeśli nadal będą blokować drogę.
Dlaczego przejechał po nogach ? Bo sama kurwa się podłożyła też bym tak zrobił.
Skoro idioci myślą, że w bezpośrednim starciu mają szanse z autem, niech walczą...
Dobrze zrobił,niczego winni kierowcy muszą stać w korkach bo bo się kurwom zachciewa na ulicy protestować,do lasu kurwa...
Ej, no było widać, że ten samochód najpierw delikatnie jedzie do przodu, a jak nie chcieli ustąpić to dopiero przejechał ludzi. Nie rozumieją kutasiarze z protestów, parad itp, że ludziom drogę blokują, że ktoś się może spieszyć, że inni mogą w dupie mieć ich przemarsze. Wypełzną na jezdnię święte krowy i jak ktoś próbuje przejechać to go blokują, a gdy kierowca ma dość tej błazeńskiej popisówy i potrąci kogoś to "ojej ale pokrzywdzenie wielkie, trzeba zajebać kierowcę"
Jak ktoś chce się wyżyć to niech w worek treningowy ponapierdala albo pobiega albo niech się spotka przy zielsku z kolegami i się odpręży, a jak chce np rząd obalać to niech idzie bezpośrednio do polityków i ich zapierdoli, a nie kurwa na ulice wychodzi i ruch blokuje
BTW Ja bym strzelał
Polish mustache second to none
youtube.com/watch?v=UckLRDKa7PA
Pisze jak jest.
Kuriki.
Sadistik pe el ;*
( ͜。 ͡ʖ ͜。)
Jak ktoś chce się wyżyć to niech w worek treningowy ponapierdala albo pobiega albo niech się spotka przy zielsku z kolegami i się odpręży, a jak chce np rząd obalać to niech idzie bezpośrednio do polityków i ich zapierdoli, a nie kurwa na ulice wychodzi i ruch blokuje
BTW Ja bym strzelał
Kuriki.
Sadistik pe el ;*
( ͜。 ͡ʖ ͜。)
Aa gdzie to się tak ładnie bawią?
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów