i zablokowali stacje Orlena w Bielsku Białej
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?Tak, lepiej. Dlaczego? To kara dla takich którzy tylko marudzą i pierdolą pod nosem i nic nie robią. Powiedzmy sobie szczerze, to wina popierdolonych ludzi, że mamy gówno w kraju. Chuj mnie obchodzi że stoisz w korku. Mnie obchodzi, że już niedługo moją pensją będę mógł dupę podetrzeć.
Trzeba być idiotą pierwszej klasy, żeby coś takiego zrobić. Zablokowali stację, tak jakby coś to dało. Władcy Orlenu popękają ze śmiechu. Ciekawe, czy ktokolwiek z tych przygłupów wie, że paliwo z Orlenu jest sprzedawane w większości stacji w Polsce.
Co tam płaczki nie stać na paliwo? To pewnie przez PiS PO Covid Chińczyków Żymian Putina lub Ukrów. Tak sobie to tłumaczcie. Nareszcie zrobi się luźniej na drogach. Wystarczy poczytać jakie mądrości wypisujecie żeby wiedzieć że 90% z was to super ekstra geniusze którzy by podbili swiat tylko ktoś wam zawsze przeszkadza. Wieczne przegrywy.
Nie no, kurwa, lepiej być stuleją która zupełnie nic nie robi i narzeka, a jak ktoś zaczyna protestować, może i marnie, ale zaczyna, to go opluć. A potem się dziwić, że w tym kartonowym kraju jest chujówka, gdy się opluwa tych którzy chcą coś zmienić. Masz kurwa lepszy pomysł? Wyjdź przed szereg i pokaż.
typowe zachowanie pseudo polaczków: srać do własnego gniazda, a dlaczego nie BP a dlaczego nie shell ?
W którym kraju obecnie jest tanie paliwo?
Myślicie, że przy innych rządach byłoby taniej? Też ni chuja
Nawet w USA mają rekordowe ceny paliw.
Trzeba chyba być oderwanym od rzeczywistości żeby w obecnej sytuacji myśleć, że jakiś gówno strajk zmieni ceny paliw.
Moim zdaniem cena paliwa to powinna być po 12 zł, albo więcej. Jak Cię nie stać to jedź rowerem, albo autobusem. Nie każdy musi jeździć autem.
Nie no, kurwa, lepiej być stuleją która zupełnie nic nie robi i narzeka, a jak ktoś zaczyna protestować, może i marnie, ale zaczyna, to go opluć. A potem się dziwić, że w tym kartonowym kraju jest chujówka, gdy się opluwa tych którzy chcą coś zmienić. Masz kurwa lepszy pomysł? Wyjdź przed szereg i pokaż.
On 95 - 7.40 w rafineriach!
+ Transport + marza stacji to i tak jeszcze jest tanio. Stacja na litrze paliwa zarabia po opłaceniu wszystkiego 40 gr.
Jakby to była wina stacji benzynowych to ja to rozumiem. Ale stacja nie może sprzedawać paliwa w cenach mniejszych jak kupiła. Logiczne.
Jak coś im nie pasuje to niech się na rowery przesiada
* miało być na początku OK. Wkradł się błąd a ja nie wiem jak edytować