i zablokowali stacje Orlena w Bielsku Białej
Kto ma inne zdanie, niech posłucha poważnych ludzi.
Nie pierdol, za ryżego bezrobocia praktycznie nie było, szarej strefy fakt teraz nie ma bo ta skurwiala władza kradnie i marnotrawi bez opamiętania na legalu - gdzie są pieniądze ze sprzedaży CO2 albo do czego służy fundusz celowy ofiar przestępstw nadzorowany przez ministra zero?
A złotówka jest słaba bo te pisowskie urwy są u władzy. Wybiera się debili do rządu którzy tylko modlić się potrafią, to później rzeczywiście już tylko modlić się pozostaje. Nie podobała się zielona wyspa Tuska, to polubicie czarna dupę Morawieckiego.
Podaj mi rok w którym za rudego było niskim bezrobocie ja pierdolę... ...to czy będzie mlaskacz u władzy czy rudy tego nie zmieni
Sory, ale pomieszane pierdolenie, że aż boli.
Za ryżego bezrobocie jak i szaaa strefa były o wieeele większe nie mówiąc już o stawkach 6zl/h
h którzy chcą coś zmienić. Masz kurwa lepszy pomysł? Wyjdź przed szereg i pokaż.
Się zdecyduj, nikt nic nie może czy wszystko wina rudego. Śmierdzi tu trochę konfederastą i miłośnikiem Władimira Władimirowicza Mikke, przez ten klasyczny bełkot PIS PEŁO, jedno zło
Ja pierdole, ale bełkoczesz.
Zobacz sobie wykresy z 20-30 lat i skończ kurwa bredzić.
Oczywiście że było gorzej za rudego niż jest teraz, ale przed rudym było gorzej niż za rudego. Ponieważ kraj się rozwija, bezrobocie spada, PKB rośnie.
Wszystko idzie do przodu spowalniając w czasach kryzysu.
Jesteś jebanym ignorantem.
a jeden post wcześniej pierdoliłeś, że za rudego było mniejsze bezrobocie, to weź się kurwa zdecyduj?
Ja to chyba ślepy jestem bo nie widzę żebym coś takiego, post wcześniej pisał.
Idź się pierdolnij czymś ciężkim w łeb bo tracisz kontakt z rzeczywistością
że bezrobocia za rudego nie było, chuj ze dwucyfrowe...