📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:43
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
To pewnie Martin Looter King uciekał przed pewną śmiercią z rąk faszystów.
Protesty to dość dziwna nazwa dla kradzieży, dewastacji i zdziczenia
O mój boże, mam całe to gówno na kamerze, o mój boże, o gówno, kurwa, gówno, o mój boże, o mój boże, o gówno to jebany glina, o gówno, o mój boże... Amerykanie to ameby.
bugmenot7 napisał/a:
nie lepiej były podjechać śmieciarką...
było*
Dojrzałeś kogoś ze swojej rodziny, że śmieciarki chcesz wzywać?
To policjanta potrącono.
Tak przynajmniej wierzy nagrywająca samica
Tak przynajmniej wierzy nagrywająca samica
Maras0803 napisał/a:
Dojrzałeś kogoś ze swojej rodziny, że śmieciarki chcesz wzywać?
Twoja już pewnie dawno na śmietniku zasypana. Kolega dobrze napisal, całe to czarne gówno zebrać w jednym dole i zasypać żywcem.
Zaraz, ale czy ona nie mówi "That's the fucking cop"? Policja przyjechała nieoznakowanym samochodem?
PanAdamSam napisał/a:
Twoja już pewnie dawno na śmietniku zasypana. Kolega dobrze napisal, całe to czarne gówno zebrać w jednym dole i zasypać żywcem.
Ja zrozumiałem to tak, że potrącony to policjant i wydaje mi się, że jest biały. Jeżeli się mylę i to policjant rozjechał brudasa to cofam swoje słowa i przepraszam bugmenot7
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów