Materiał własny, oddzieliła się od grupy strajkujących kobiet albo właśnie skończyła kwarantannę. Miejsce akcji Bolesławiec.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:47
🔥
Przesłanie do kozojebców
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pierdolony głupi tucznik ale cycki ma ok
Ja pierdole, czemu nie rozjechałeś tucznika? Miałeś pełne prawo się bronić bez wychodzenia z auta. Wystarczyło dodać gazu jak zaczęła klepać po masce, jak się wyjebie na glebę to wsteczny i omijanie. No i z miejsca telefon na 112. I jeszcze ten materiał na kamerce. Kurwa, Sadol z Ciebie a takiej spierdoliny życiowej nie usunąłeś z naszej krainy... kurwa
Ale i tak piwko leci
Ale i tak piwko leci
argon88 napisał/a:
Chociaż cycki zobaczyleś
Drugi raz w życiu - parę min temu na hardzie też się udało tylko dużego kutasa miała
Trzeba było wezwać psy. Nie ma litości dla niszczenia mienia przez tępe cipy oraz nieobyczajnych zachowań pojemniczków na spermę
Pojemniczek.. ja pierdole, to jest kurwa tankowiec
joeblacktwo napisał/a:
Pierdolony głupi tucznik ale cycki ma ok
Przy wielkim brzuchu cycki się nie liczą
Ja jebie, ale maciora ! Kto to rucha!?
Trzeba było ją brać na maskę i do lasu. Tam byś nakręcił ostre rżnięcie analne i byś wrzucił film do sieci.
tienam napisał/a:
Chyba nie zasnę dzisiaj...
Zasniesz szybko zapomnisz ,chyba że wejdziesz na harda i zobaczysz babe z kutasem
joeblacktwo napisał/a:
Drugi raz w życiu - parę min temu na hardzie też się udało tylko dużego kutasa miała
Hard jest już taki jak baba fajna to przeważnie ma kutasa
argon88 napisał/a:
Zasniesz szybko zapomnisz ,chyba że wejdziesz na harda i zobaczysz babe z ku*asem
To już chyba bym wolał faceta z c*pą
tienam napisał/a:
To już chyba bym wolał faceta z c*pą
Ale to z cyckami będzie czy jakieś kudłate wolisz ?
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów