📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ciekaw jestem czy w pracy, machał by tym motkiem równie żwawo?
ahhh zapomniałem, ze każdy dindu cierpi na dysprację
ahhh zapomniałem, ze każdy dindu cierpi na dysprację
Nie żal mi tych posranych amerykancow ani trochę fuck usa czas spalić ich gówniana ziemię i mam nadzieję że czarnuchy rozwala ich od środka oni już nawet terrorystow nie potrzebują mają czarnuchy
Czekam z niecierpliwością na obronę rezerwatów rdzennych Amerykanów. To będzie epicka walka.
Caramon napisał/a:
Czekam z niecierpliwością na obronę rezerwatów rdzennych Amerykanów. To będzie epicka walka.
już w którymś temacie napisałem coś podobnego, że indianie siedzą w rezerwatach i to wszystko pierdolą czekając dogodnej chwili
Prawda jest taka że sobie nasprowadzali niewolników pozwolili im się za bardzo rozmnożyć i teraz za to będą cierpieć. Tak samo zresztą jak teraz czynią niemcy i reszta europy. Schemat ten sam, sprowadzenie lepiej przystosowanego fizycznie gatunku, nie wymagającego tyle zasobów do przeżycia, potem szarańcza zaczyna się niekontrolowanie rozmnażać i jako gatunek inwazyjny wypierając lokalne osobniki z ekosystemu.
krisman1981 napisał/a:
Nie żal mi tych posranych amerykancow ani trochę fuck usa czas spalić ich gówniana ziemię i mam nadzieję że czarnuchy rozwala ich od środka oni już nawet terrorystow nie potrzebują mają czarnuchy
Szybki rzut oka na twoje posty i widać jak na dłoni, że ty normalny nie jesteś. Jakiś jebany frustrat pewnie ze słoikowa albo innego wypiździewa. Do tego pewnie już łysiejący, gruby i podłego wzrostu. Ale nie martw się- oprócz mnie nikt tego nie zauważył- jesteś ignorowany przez cały świat, matole z małym chujkiem
Halman napisał/a:
Protestujący pukają po należne...
trzeba ładnie wyglądać i łanie pachnieć na "protestach"
Przecież te ubrania były uszyte z bawełny, zbieranej przez ich czarnych przodków, więc im się należy, jak psu buda
Kurwa powinny już zacząć poprostu strzelać do tego ścierwa. Strzelać z ostrej by zabić a nie gumowymi. Przecież do czego to prowadzi? Jeśli ich się nie powstrzyma to zniszczą wszystko... I będzie jak w Afryce, szałasy i tańce przy ognisku + dźganie dzidami... Dlaczego tam tak jest od tysięcy lat? Wszędzie postęp a czarne poprostu nie są zdolne do stworzenia niczego. Kurwa poprostu niczego.
Adrian649 napisał/a:
Kurwa powinny już zacząć poprostu strzelać do tego ścierwa. Strzelać z ostrej by zabić a nie gumowymi. Przecież do czego to prowadzi? Jeśli ich się nie powstrzyma to zniszczą wszystko... I będzie jak w Afryce, szałasy i tańce przy ognisku + dźganie dzidami... Dlaczego tam tak jest od tysięcy lat? Wszędzie postęp a czarne poprostu nie są zdolne do stworzenia niczego. Kurwa poprostu niczego.
Sezon na małpy trwa w USA cały rok. Do dzieła!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów