Wystarczylo by gdyby policjanty odpuscily i wojsko to zdolaja obalic ten bajzel.
Ale super sie patrzy jak ci co palowali sami nagle stali sie palowanymi oby zmadrzeli
potrafią w protestowanie trzeba przyznać....
zresztą walczą z podwyżkami, korupcją, przekrętami na ciężkie miliony, kolesiostwem, nieudolnym rządem idącym jak mu Rosjanie zagrają to mają się o co wkurwić nie to co u nas... oh wait
Czy u nas zarabiasz 100 dolarów na miesiąc? Oni tyle zarabiają plus ceny w sklepach mają jak Polacy w Warszawie. Na twoim miejscu jak nie masz pojecia czym jest komunizm to bym się zamknął i wylogował.
potrafią w protestowanie trzeba przyznać....
zresztą walczą z podwyżkami, korupcją, przekrętami na ciężkie miliony, kolesiostwem, nieudolnym rządem idącym jak mu Rosjanie zagrają to mają się o co wkurwić nie to co u nas... oh wait
no i rozjebali sobie kraj i dalej rozwalają tam już wojna na ulicach cywile niby strzelaja za tarcz do policji, okradajabanki, wiele fabryk elektrowni stoi no genialne ciekawe co zrobią jak wszystko stanie... i zacznie się ukraiński majdanik... długi remonty ktoś spłaci... wystarczyło politykó i ich rodziny rozliczyć pozbyć się itp ....
a pizdy internetowe dalej będą siedzieć przed kompem i komentować świat z piwnicy, więceeeeej komentów!
ja akurat sram na ten kraj, i mam nadzieję że ruscy tu wpadną i zajebią wszystkich, ale tak mówię ogólnie że gdzie indziej umieją się postawić a w polaczkowie tylko podkulają ogony
ja akurat sram na ten kraj, i mam nadzieję że ruscy tu wpadną i zajebią wszystkich, ale tak mówię ogólnie że gdzie indziej umieją się postawić a w polaczkowie tylko podkulają ogony
Jak srasz na ten kraj to co cię to obchodzi?
Zajmuj się swoim życiem, zmywaj te gary w Irlandii, skasuj konto na polskich portalach. Zapomnij.
Nikt po tobie nie będzie płakał, jesteś zbędny.
Lubelska sekcja mmato samo u nas teraz! jebac pis! cisnac z nimi!
Brawo dla Kazachów. Mają chyba największe jaja bo walczą także przeciwko Putinowi. Polaczki na tyle odwagi nie posiadają.
Już uspokójcie się grubaski, bo się jeszcze spocicie. Weźcie te cole i chipsy z lodówki i wracajcie do komputerów w swojej piwnicy...