google.com/amp/s/wiadomosci.wp.pl/grecja-policjant-postrzelil-romskieg...
google.com/amp/s/wiadomosci.wp.pl/grecja-policjant-postrzelil-romskieg...
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
BTW. Jestem z Gorzowa Wielkopolskiego gdzie ponad rok temu cygan zamordował samochodem na przejściu czteroletniego Piotrusia i spierdolił z miejsca wypadku. Niedawno skurwiel usłyszał "wyrok" za morderstwo TYLKO 9 lat. Nie rozumiem dlaczego w mieście nie wybuchły zamieszki.
Oczywiście mam na myśli zamieszki wywołane przez cyganów za KRZYWDZĄCY wyrok. Psiarnia miałaby okazję nauczyć się strzelać z granatników
Na filmie widać, że policja miała okazję znacznie poprawić poprzedni wynik i nie rozumiem dlaczego tego nie wykorzystali.
BTW. Jestem z Gorzowa Wielkopolskiego gdzie ponad rok temu cygan zamordował samochodem na przejściu czteroletniego Piotrusia i spierdolił z miejsca wypadku. Niedawno skurwiel usłyszał "wyrok" za morderstwo TYLKO 9 lat. Nie rozumiem dlaczego w mieście nie wybuchły zamieszki.
Oczywiście mam na myśli zamieszki wywołane przez cyganów za KRZYWDZĄCY wyrok. Psiarnia miałaby okazję nauczyć się strzelać z granatników
Samochodem zawsze dają 2 lub 3 razy mniejszy wyrok
Ciekawe jak długo jeszcze będą się z tą trzodą chlewną bawić? Czas najwyższy pogonić to bydło do pracy, a za kradzieże rozboje ucinać łapki i wysyłać do swojego gównolandu. A za sprowadzenie tego ścierwa do Europy dziękować pedałom/lewakom.
no nie bardzo
Ciekawe jak długo jeszcze będą się z tą trzodą chlewną bawić? Czas najwyższy pogonić to bydło do pracy, a za kradzieże rozboje ucinać łapki i wysyłać do swojego gównolandu. A za sprowadzenie tego ścierwa do Europy dziękować pedałom/lewakom.
zamknij mordę! lewica nie ma z tym nic wspólnego!!
no nie bardzo
zamknij mordę! lewica nie ma z tym nic wspólnego!!
Jak nie skoro w całej Europie rządzą socjaliści... To może kosmici?
Lewicowe organizacje ok rabowanie sklepów niezwykle
Barykady pod szpitalem ...wyłapać wszystkich cyganów na pontony i niech płyną gdzie ich oczy poniasa resztę za niszczenie sklepów i blokowanie drogi do szpitala pałować i gazować ..jebane lewary
Nie romskiego chłopaka, tylko PIERDOLONEGO CYGANA. I kurwa brawa dla policjanta, więcej takich nam potrzeba!
Wszedłem tu po to aby zostawić ci piwko
Jak nie skoro w całej Europie rządzą socjaliści... To może kosmici?
Socjaliści ściągnęli Cyganów do Europy, serio?!
CYGANA odstrzelili dla dobra społeczeństwa.... Same plusy
Otóż:
Rowery i portfele są tam gdzie być powinny
Nikt nie nasrał pod płotem, drzwiami czy na chodniku
Mniej jebie w promieniu kilometra
Nikt nie będzie nikomu chciał na siłę opierdolić piły zajebanej z osiedlowego garażu pod marketem
Nie będzie nikogo męczył na ulicy chujowymi podrobami perfum
Jebany tabor pierdolonych cyganów ma teraz jednego nieroba mniej
Same plusy kurwa
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów