Oczywiście znalazły się białe kurewki broniące swoich czekoladowych lovelasków. Tfu na kurwy.
biali ich nie chca a czarni niczym nie pogardza
Szkoda gadać.Mam nadzieję, że kiedyś tym wszystkim lewakom ta ich tolerancja wyjdzie uszami. Tego wam zjeby życzę. Ja kurwa nie rozumiem jak można być lewakiem, jak można wierzyć w te wszystkie utopie, które głoszą te oszołomy? Ktoś kto myśli chociaż trochę wie, że to są bzdury i nigdy nie mają szans na realizację. Chyba, że to teraz moda taka, na bycie lewarem.
a ja nie rozumiem jak można być takim burakiem....
Mam nadzieję, że kiedyś tym wszystkim lewakom ta ich tolerancja wyjdzie uszami. Tego wam zjeby życzę. Ja k***a nie rozumiem jak można być lewakiem, jak można wierzyć w te wszystkie utopie, które głoszą te oszołomy? Ktoś kto myśli chociaż trochę wie, że to są bzdury i nigdy nie mają szans na realizację. Chyba, że to teraz moda taka, na bycie lewarem.
Brawo. Jebać lewaków !
Skutki będą dłuuuugofalowe.
Milicjanci stracą wypracowane przez lata zaufanie = nie będzie donoszenia na gangusów = nastąpi dla nich złoty wiek = profit na moje sadystyczne serce.
Trza popcornu nakupić
Dzieki mediom spolecznosciowym przeksztalcenie USA w BRazylie nastepuje szybciej niz mozna sie bylo tego spodziewac . Liveleak i worldstarhiphop nie nadazaja
Mam nadzieję, że kiedyś tym wszystkim lewakom ta ich tolerancja wyjdzie uszami. Tego wam zjeby życzę. Ja kurwa nie rozumiem jak można być lewakiem, jak można wierzyć w te wszystkie utopie, które głoszą te oszołomy? Ktoś kto myśli chociaż trochę wie, że to są bzdury i nigdy nie mają szans na realizację. Chyba, że to teraz moda taka, na bycie lewarem.
A jak protestowali u ciebie na ulicy, to wyszedles na ulice ich chociazby wysmiac lamusie? Nie. To siadaj na pizdzie i ani mru mru bo na frajerni skonczysz.
Dzieki mediom spolecznosciowym przeksztalcenie USA w BRazylie nastepuje szybciej niz mozna sie bylo tego spodziewac . Liveleak i worldstarhiphop nie nadazaja
A jak protestowali u ciebie na ulicy, to wyszedles na ulice ich chociazby wysmiac lamusie? Nie. To siadaj na pizdzie i ani mru mru bo na frajerni skonczysz.
Polemika z tobą obraża moja inteligencję, więc już nie wysilaj swoich dwóch zwoi w mózgu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów