📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Musieliby mi nie wydać ostrej amunicji do tłumienia tej hołoty, bo inaczej bym nie wytrzymał
mygyry napisał/a:
Musieliby mi nie wydać ostrej amunicji do tłumienia tej hołoty, bo inaczej bym nie wytrzymał
Może i tak ale nie ma czegoś takiego jak ostra amunicja, może być bojowa. Tak, jestem purystą, staram się.
Oczywiście znalazły się białe kurewki broniące swoich czekoladowych lovelasków. Tfu na kurwy.
Nie protestujący, a jebana dzicz
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Zauważyliście że nadbiegały coraz większe jebane walenie...???
do tej pory głównym wrogiem USA była Rosja,teraz powoli staje się własne społeczeństwo
Czy jest ktoś tutaj obeznany i może mi odpowiedzieć na pytanie czemu nie wezmą policyjnych pałek/teleskopowych i nie napierdalają tej dziczy tylko grzecznie łapkami na ziemię?
Agresywniej reagowała policja u nas na marszu lgbt....
Agresywniej reagowała policja u nas na marszu lgbt....
Szkoda, że te filmiki takie krótkie, bo tam akcja dalej trwała lecz nagranie się skończyło. Ma ktoś linka do kompilacji lub dłuższych nagrań z tej ruchawki?
Skutki będą dłuuuugofalowe.
Milicjanci stracą wypracowane przez lata zaufanie = nie będzie donoszenia na gangusów = nastąpi dla nich złoty wiek = profit na moje sadystyczne serce.
Trza popcornu nakupić
Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
Milicjanci stracą wypracowane przez lata zaufanie = nie będzie donoszenia na gangusów = nastąpi dla nich złoty wiek = profit na moje sadystyczne serce.
Trza popcornu nakupić
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów