Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wystarczy, że dostanie wpierdpl pała albo wyląduje przed sądem za zakłócanie porządku publicznego już pretenduje do roli męczennika i bojownika o wolność słowa a podpalacze i anarchiści będą darli ryje w Sejmie i nosili bandytom paczki do więzienia.
A tobie autorze postu kaktus w dupala za brak samodzielnego myślenia.
Patrząc na zdjęcia bez żadnego opisu widać że na pierwszym są jacyś bandyci, na drugim może nie anioły - ale osoby dużo łagodniejsze na zasadzie kontrastu.
Te obrazki i opisy są równie obiektywne co TVN, tylko w drugą stronę.
jakie to piękne... Polska walcząca + hehehempgru i HWDP
kurwa margines społeczny do którego należy strzelać, wychodzą sobie podymić na miasto a nie walczyć o lepszą przyszłość
Kolejny który w dupie był i gówno widział, a najwięcej gada.
Każdy patrzy na cały marsz przez pryzmat kilku zdjęć oraz tego co pokażą w TVNach.
Gdyby wszyscy z marszu szli tylko po to by niszczyć i palić, to by do dzisiaj Warszawę odbudowywali...
Byłem, widziałem, więc mu synku nie wciskaj kitu.
Wychodzenie na ulicę i robienie rozpierdolu wcale się sprawie nie przyczyni. Trzeba być totalny idiotą żeby sądzić, że ataki na służby porządkowe i niszczenie stolicy ( a niech to i będzie ta nieszczęsna tęcza, ale wybudowana za pieniądze podatników) przyczyni się sprawie. Może zostanę zminusowany, ale jestem Policjantem, mimo że nim jestem popieram część postulatów narodowców (jak zakaz emigracji do tego państwa ciaptych, to jest realna plaga i realny wróg z którym trzeba walczyć, popieram też zaostrzenie polityki socjalnej wobec emigrantów, uważam że są to pasożyty które jak najszybciej należy wydalić z tego państwa, nie rozumiem lewactwa które zgadza się na wyśrubowane normy środowiskowe które tak naprawdę zabijają polski przemysł i polską gospodarkę) ale z nic nie rozumiem ataków na Policję, insynuacji o prowokacjach, nie rozumiem plucia na Wojsko Polskie (bo niby szwindle na F-16, ale kurwa mamy jedne z najnowocześniejszych myśliwców na świecie, nie rozumie plucia na zakup Leopardów, bo zrobiliśmy świetny interes) nie rozumiem plucia na Prezydenta (jaki by nie był, czy z PiS czy z PO ale PREZYDENT i należy mu się szacunek).
Kolejny który w dupie był i gówno widział, a najwięcej gada.
Każdy patrzy na cały marsz przez pryzmat kilku zdjęć oraz tego co pokażą w TVNach.
Gdyby wszyscy z marszu szli tylko po to by niszczyć i palić, to by do dzisiaj Warszawę odbudowywali...
Byłem, widziałem, więc mu synku nie wciskaj kitu.
to ty ten jp na 100 % ?
kurwa margines społeczny do którego należy strzelać, wychodzą sobie podymić na miasto a nie walczyć o lepszą przyszłość
wez ty kopnij sie w czolo...
Co za różnica co ma na sobie ? Gdyby miał rurki lub był metalem to by było mniej "kibolskie" Nikogo nie bronię tylko wkurwia mnie takie pierdolenie jeden głupi nałoży pedalską super groźną bluzę a wszystkich tak samo oceniacie.
W każdej grupie społecznej znajdą się debile i mądrzy ludzie,ludzie walczący o coś i ludzie po prostu walczący więc nie ma co pierdolić co kto ubiera
durny jesteś i tyle, odpowiedz sam sobie na pytanie "Co za różnica co ma na sobie?" Skoro w ogóle zadajesz takie pytania to widać, że 88 przy Twoim nicku oznacza poziom IQ
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów