Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up
durny jesteś i tyle, odpowiedz sam sobie na pytanie "Co za różnica co ma na sobie?" Skoro w ogóle zadajesz takie pytania to widać, że 88 przy Twoim nicku oznacza poziom IQ
Idąc twoim tokiem rozumowania podaj mi IQ tych "facetów":
@up
durny jesteś i tyle, odpowiedz sam sobie na pytanie "Co za różnica co ma na sobie?" Skoro w ogóle zadajesz takie pytania to widać, że 88 przy Twoim nicku oznacza poziom IQ
Nie potrafisz obiektywnie odpowiedzieć na moje pytanie to obrażasz, a sam jesteś bałwanem co to uważa,że wszystkie rozumy pozjadał.A 88 w moim nicku to mój rocznik, bo idąc tym tokiem myślenia to twój numer buta jest równy twojemu IQ.Także wal się fajfusie nie mam ochoty rozmawiać z baranami.
jakie to piękne... Polska walcząca + hehehempgru i HWDP
kurwa margines społeczny do którego należy strzelać, wychodzą sobie podymić na miasto a nie walczyć o lepszą przyszłość
tsa... ale ze spalonej tęczy to pewnie cieszyłeś jape jak wiekszość sadola ( a jak nie, to jesteś pedałem )
Ci co piwko walą dla tego niedojeba z głownym komentem to pożal się boże. Jebane Capy z P.O i inne kurwy lewackie . Kasujcie to
Wymieniłeś już całą swoją rodzinę, teraz idź zamówić pięć piw patriotycznym gestem.
Wymieniłeś już całą swoją rodzinę, teraz idź zamówić pięć piw patriotycznym gestem.
Tylko pedały piją piwo,twardziele piją wódkę ))) hahah
1. Spalono tęczę.
2. Pani prezydent odbudowuje tęczę za 70 tys. zł i dodatkowo mówi, że będzie ją odbudowywać po każdym następnym spaleniu. Co ciekawe robi to za publiczne pieniądze i wszyscy obywatele dokładają swoją kasę do budowy tego gówna. Ci z Ruchu Narodowego także. Czyli można powiedzieć, że poniekąd Ruch Narodowy jest jednym z fundatorów tęczy mimo, że pedalstwa nienawidzi. Dziwne, prawda?
Marsz niepodległości to dobra inicjatywa, której uczestnikiem byłem w tym roku po raz drugi i jestem z tego powodu dumny. Szkoda tylko, że Pan Winnicki daje ciche przyzwolenie na dołączanie do marszu kilkuset kretynów pokroju Jaśnie Wielmożnego Pana w bluzie ''Hemp Gru'' biorących czynny udział w rozpierdalaniu infrastruktury miejskiej. Gdyby znał historię wiedziałby ile pracy ludzie włożyli po 1945 w odbudowę stolicy.
k***a margines społeczny do którego należy strzelać, wychodzą sobie podymić na miasto a nie walczyć o lepszą przyszłość "
nie ma to jak oceniac goscia po ubiorze... jezeli myslisz ze kazdy typ ktory chodzi w ciuchach hg czy tam jakies prosto czy w innych "hiphopowych" ciuchach jest jebanym polmozgiem? to tak samo jak bys powiedzial ze kazda panna w mini to kurwa a kazdy typ w glanach to jebany brudas. kazdy sie ubiera jak chce a to co ma w bani to wiedza tylko osoby mu bliskie wiec kurwa prosze cie nie oceniaj po pozorach bo nadasz sie tylko do tvn
kurwa margines społeczny do którego należy strzelać, wychodzą sobie podymić na miasto a nie walczyć o lepszą przyszłość
huehuehuehue
youtube.com/watch?v=jdLPT8mt6VI
hehehihi
youtube.com/watch?v=u62kF9XJ6Jc
Kogo nazywasz marginesem społecznym ?
Z pewnością Ty walczysz o lepszą przyszłość wypisując w internetach hejty. Nie chce rozmawiać o twórczości HG to jeden, a o ich fanach i przedstawicielach subkultury jaką jest HIPHOP tym bardziej. Bo nie znasz oceniasz.
Takze soczysty i wielki chuj w Twoja bolącą dupke
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów