Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:13
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2025-01-04, 11:41
Cytat:

Protest po tym, jak japońska korporacja 7-11 ogłosiła, że zamyka 400 sklepów w głównie czarnych dzielnicach w całym kraju z powodu kradzieży. "Decyzja o zamknięciu sklepów w czarnych społecznościach jest rasizmem Jima Crowa i nie będziemy się na to godzić" - oświadczyli przedstawiciele #BLM

Chcesz receptę na medyczną marihuanę? - napisz mi na pw.
Gwarancja najniższej ceny oraz wysoka akceptowalność + gwarantowany zwrot kosztów w przypadku braku recepty!
Warszawa, 3miasto, Łódź, Płock, Wrocław, Kraków, Katowice.
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Adiczek 2024-12-26, 6:28 143
Małpy udowodniły że to była słuszna decyzja
Zgłoś
cedrikk 2024-12-26, 6:29 53
Adiczek napisał/a:

Małpy udowodniły że to była słuszna decyzja

Ich jebniete myślenie. Opierdolmy go jeszcze raz. Może nie zamkną....
Zgłoś
Wampay 2024-12-26, 6:30 13
Schronisko na wolności, czarny może pobić, zbluzgać, okraść, i to nie jest rasizm. Jedynie co może to uzdrowić, to kometa albo asteroida.
Zgłoś
Love_is_Love 2024-12-26, 6:37 31
Tak się właśnie ostatnio zastanawiałem - patrząc na bierność pracowników na takie zachowania - jak właściciele na to reagują. No to już wiem - po prostu - nie będzie niczego Myślę że tutaj to istotne iż to korporacja zza oceanu. Mogą sobie na to wizerunkowo pozwolić. Większy problem będą miały te rodzime firmy bo jednak nigdzie - poza kilkoma stanami - uciec przed BLM nie mogą.

Ciekawe czy administracja Trumpa udźwignie ten problem. Wieloletnia wyrozumiałość dla tych "czarnych zakupów" bynajmniej nie doprowadziła do rozładowania napięć w kolorowych społecznościach.
Zgłoś
~Velture 2024-12-26, 7:09 12
Love_is_Love napisał/a:

Tak się właśnie ostatnio zastanawiałem - patrząc na bierność pracowników na takie zachowania - jak właściciele na to reagują. No to już wiem - po prostu - nie będzie niczego Myślę że tutaj to istotne iż to korporacja zza oceanu. Mogą sobie na to wizerunkowo pozwolić.

To chyba na zasadzie franczyzy jest więc najbardziej po dupie właściciele lokali poszczególnych obrywali a nie korpo jako korpo.
Tak jak mcdonaldsy, kfc czy żabki u nas.
Jakby takie stado wpadło opierdolić żabkę jakąś to żabka jako firma, jako korporacja nie będzie miała z tego tytułu żadnych strat. Co śmieszne to nawet korpo by na tym zarobiło bo przecież taki franczyzobiorca potem musi znów się zatowarować kupując od nich.

Chcesz receptę na medyczną marihuanę? - napisz mi na pw.
Gwarancja najniższej ceny oraz wysoka akceptowalność + gwarantowany zwrot kosztów w przypadku braku recepty!
Warszawa, 3miasto, Łódź, Płock, Wrocław, Kraków, Katowice.
Zgłoś
Steven_Seagull 2024-12-26, 7:17 8
Naczelni dziwnie interpretują znaczenie słowa "protest" i wykorzystują tę (nad) interpretację do swoich niecnych, złodziejskich celów.
Zgłoś
Sztruks 2024-12-26, 7:34 9
Trzeba sobie uświadomić
Że najważniejsza jest rasa biała.
Nie ma w tym stwierdzeniu żadnego rasizmu, bo wystarczy się przyjrzeć
i zastanowić, ilu sprowadza się emigrantów z odległych części świata,
i po co ... To dzieje się w konkretnym celu, aby zniszczyć białą rasę ludzi, gdyż to ona była pierwotna.
Zgłoś
Love_is_Love 2024-12-26, 7:46 2
Velture napisał/a:

Protest po tym, jak japońska korporacja 7-11 ogłosiła, że zamyka 400 sklepów w głównie czarnych dzielnicach w całym kraju z powodu kradzieży. "Decyzja o zamknięciu sklepów w czarnych społecznościach jest rasizmem Jima Crowa i nie będziemy się na to godzić" - oświadczyli przedstawiciele #BLM

Odnosiłem się do tego co cytowałeś w opisie okazji - w Ameryce oskarżenie o rasizm jest problemem wizerunkowym. Tym bardziej takie oskarżenie w które ma jakieś ugruntowanie w rzeczywistości - bo te sklepy faktycznie znikną. Dużo lewicujących białasów popierających BLM przyłączy się w ten czy w inny sposób do bojkotu i to będą realne straty które zaczynają się od wizerunku.

Natomiast miałem też na myśli, że pracownicy otwartych sklepów (bo to włamanie jest chyba spoza godzin otwarcia) - z tego co widzimy na różnych nagraniach, z różnych sklepów - zwykle nie wchodzą w drogę czarnym szabrownikom.
Zgłoś
Fx12 2024-12-26, 8:55 5
Love_is_Love napisał/a:

Tak się właśnie ostatnio zastanawiałem - patrząc na bierność pracowników na takie zachowania

ale takie są procedury. Ma grzecznie patrzeć unikając konfrontacji bo może się narazić na obicie albo nawet kulkę i
- rodzina nie dostanie odszkodowania bo to nie leżało w zakresie kompetencji kasjera czy innego obsługującego zmywaczkę do podłóg
- jak jakimś cudem przeżyje naraża się na pozew od napastnika za napad na niego i spowodowanie obrażeń ciała
- nawet jeżeli nic powyższego nie będzie miało miejsca to nawet podstawowa opieka medyczna w postaci opatrzenia jakiegoś stłuczenia czy coś powstałego na skutek szarpaniny kosztuje u nich krocie
To są lewackie Stany gdzie znajdziesz setki jeżeli nie tysiące podobnych spraw w których ofiary musiały wypłacić srogie odszkodowania przestępcom za to że postrzeliłeś go zapobiegając napaści albo pogryzł go twój pies którego na tą okoliczność trzymasz.
Zgłoś
DeLux 2024-12-26, 8:57 1
Słusznie. Następnym razem nic nie będą ogłaszać tylko zamkną i zrzucą napalm.
Zgłoś
ALIEN0402 2024-12-26, 9:19 6
Bardzo dobrze niech wpierdalają gówno

Alien
Zgłoś
Grażynka 2024-12-26, 9:23 8
Przecież czarna hołota nie potrafi korzystać z jakichkolwiek udogodnień cywilizacji. I zawsze potrafią udowodnić dlaczego...
Zgłoś
AdrianoItaliano 2024-12-26, 9:45 4
Jebane czarne małpy
Zgłoś
zn506 2024-12-26, 10:25 7
Love_is_Love napisał/a:

administracja Trumpa udźwignie ten problem

Kto miał do czynienia z Murzynami (albo kto pilnie sadistica oglląda) wie, że szacunek i posłuch u czerni zdobywa się siłą. Jak dostanie wpierdol - czuje respekt, nie ma złości, że dostał - a raczej cieszy się, że darowano mu zycie. Problemem jest lewactwo - będą wyć, że Murzynów bijo. Jaki sposób na lewactwo? Zabrać rządowe dotacje, granty, dofinansowania, zasiłki - pogonić ich do roboty. Jeśli Trump będzie umiał wrócić do kapitalizmu lat 50-tych - odniesie sukces. Problem w tym, że lewacy mają zapasy sadła, które spokojnie wystarczą na przeczekanie 4 lat.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem