Piranshahr , Iran
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Piranshahr , Iran
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
turor napisał/a:
Na szczęście są bezpieczni, maja maseczki
Zapewne już nie chodzi o śmiercionośnego wirusa tylko o ochronę przed wszechobecnym pyłem jak i zakrywaniem twarzy w łatwy sposób
To juz nie sa protesty, to wojna domowa.
Carti napisał/a:
Zapewne już nie chodzi o śmiercionośnego wirusa tylko o ochronę przed wszechobecnym pyłem jak i zakrywaniem twarzy w łatwy sposób
Pył był u nich zawsze. Jakoś się wtedy nie chronili, albo starczała im szmata.
Maseczki też są od dziesięcioleci i nigdy ich nie używali.
Po prostu spierdolenie umysłowe i tyle.
Te maseczki chronią przed pyłem i wojną tak samo, jak przed wirusem...
To po przegranym meczu z Anglią
0:18 "ja strzelam, ja strzelam"
-Kula przeleciała mi przed chwilą nad głową. A chuj, wychylę się znowu.
To wspaniale , że nasze kobiety-feministki , różne kolorowe dziwne istoty z ćwiekami w ryjach, pięknoduchy, ruchy za równością i innymi gównami już jada tam wypełnionymi po brzeg autokarami wspierać Najpawdziwszą Walkę Irańskich Kobiet i Mężczyzn o normalne życie
Carti napisał/a:
Ty go zostaw, on jakis pojebany jest, nie tlumacz mu...
Co do filmiku to grubo sie dzieje wszedzie ... a na wierzchu?qatar, ukraina, inflacja a reszta bokiem ... depopulacja tak bym to nazwal. Z wirusem nie do konca wyszlo( to zalezy gdzie) , ida wiec po swoje wykorzystujac kazdą mala rewolucje do mordowania cywili.
Czyżby zwykły przypadek? No nie sądzę.
Po zabiciu Kadafiego Libia rozkwitła amerykańskim dobrobytem i demokracją
Następny w kolejce Iran.
Czyżby zwykły przypadek? No nie sądzę.
Po zabiciu Kadafiego Libia rozkwitła amerykańskim dobrobytem i demokracją
Następny w kolejce Iran.
WENECKICHAM napisał/a:
To wspaniale , że nasze kobiety-feministki , różne kolorowe dziwne istoty z ćwiekami w ryjach, pięknoduchy, ruchy za równością i innymi gównami już jada tam wypełnionymi po brzeg autokarami wspierać Najpawdziwszą Walkę Irańskich Kobiet i Mężczyzn o normalne życie
Mossad i CIA nie śpią. Iran jest kolejny na liście do odstrzału. Jeśli rząd Irański nie roz*ebie tych zamieszek w zarodku to już niedługo będziemy mieć kolejny Irak, Libie czy Syrię a co za tym idzie wygaśnięcie wojny na Ukrainie.
To jest patriotyzm. Walka z uciskiem na smierć i życie a nie łażenie w żałosnych koszulkach Polski walczącej.
PiS demoluje kraj tak samo jak kozojeby chomeiniego ale Polscy nie maja godności i jest im wszystko jedno
PiS demoluje kraj tak samo jak kozojeby chomeiniego ale Polscy nie maja godności i jest im wszystko jedno
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów