Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ludzi protestujących bo na życie nie mają to ochoczo napierdalają ale kurwa bandzie brudasów ojebujacych sklepy to nie mogą dać rady ..... Jebana pierdolona władza. Nie wiem czy gliniarz wie ale jadą na tym samym wózku co ci ludzie ...... Bo jemu też nasrają na talerz.
Policja to prywatna banda najemnych skurwysynów. Nigdy nie będzie inaczej. Normalny człowiek nie napierdala ludzi na rozkaz. Przyjdzie cas i na tych skurwysynów. Drzew póki co jest dostatek i latarni.
Natomiast w komentarzach idioci piszą o ogólnoświatowym spisku żydowskim
Uczę się od mamy jak weki na zimę robić.
Powiem jak typowy kacap: nie ważne, że u nas jest źle, ważne żeby wszędzie było tak źle XD
ps. a śmialiśmy się z nich, że rysują kredkami po chodniku. teraz sami jesteśmy jak te pizdy.
Pierwsze co, to pomyślałem dokładnie o tym, że coś nie widać inżynierów.
Jak biali protestują, to oni muszą wtedy pracować. Dlatego ich nie widać na demonstracjach. Czegoś nie rozumiesz?
I co leszcze, teorie spiskowe stają się faktem ? szykujcie poopy
Spoko, przeciwnicy teorii spiskowych już dawno nie pamiętają o swoich dawnych przekonaniach.
Oportunizm w czystej postaci. Wystarczy spojrzeć, jak ludzie ochoczo krytykują srovidowy zamordyzm, a rok temu stali w kilometrowych kolejkach po swoją dawkę.
Zamknięcie gospodarki a następnie fala zasiłków z dodrukowanych pieniędzy spowodowały inflację. Protesty nic nie zmienią bo takie są prawa ekonomii.
Inflację można zlikwidować usuwając z rynku pusty pieniądz. Wystarczy spalić w piecu te 150mld (czy ile tam tego nadrukowali) z budżetu i ubić wszystkie dotacje, nowe inwestycje, poucinać mocno budżety jednostek itd. Tylko, że to nie był by tylko problem lokalny, bo robiąc to umocnilibyśmy bardzo złotówkę, więc dostalibyśmy zaraz po głowie jakimiś sankcjami za wychodzenie przed szereg.
A wiecie, że... W POLSCE ŁAMANA JEST KONSTYTUCJA
No, jest. Dzięki temu partia miłościwie rządząca właśnie dokańcza rozkradanie kraju. Inflację mamy 2x średnia unijna, ale widocznie w kościółku i w TV PiS wytłumaczono ludowi, że jest super, bo tłumów na ulicach jakoś nie widać.
No, jest. Dzięki temu partia miłościwie rządząca właśnie dokańcza rozkradanie kraju. Inflację mamy 2x średnia unijna, ale widocznie w kościółku i w TV PiS wytłumaczono ludowi, że jest super, bo tłumów na ulicach jakoś nie widać.
Weź pod uwagę że idioci z opozycji, to całe PO/KO/Leiwca/Kurwica mieli pretensje do rządu, że zbyt łagodnie walczy z pandemią. Oni chcieli wszystko pozamykać i wpierdalać ludzi do więzień. Z dwojga złego możemy się cieszyć, że mamy PiS, bo byśmy toneli dzisiaj. Z drugiej strony sumarycznie na POPiS głosowało 80% uprawnionych.... więc zasadniczo to nie jest problem jaki rząd mamy. Problem jest w głupim narodzie. Przy następnych wyborach znowu będzie wojna o to czy chcemy teraz mieć dżumę czy cholerę.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów