📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przynajmniej juz sie rządy światowe nie kryja z tym ze w dupie maja obywateli (jakby nie mieli wczesniej) i pozwalaja policji na pacyfikacje
Gorzej, że jest bardzo dużo ludzi, którzy wierzą w każde słowo tych rządów, mediów i celebrytów. Jak tamci powiedzą, że tak ma być to ci będą do grobowej deski ich bronić, a w najgorszym razie łykną cokolwiek w stylu, że to wina Putina.
buhahahahaha czarne i ciapate nieobecne....
bo to to żyje na koszt białego pracującego Francuza...
Ludzi protestujących bo na życie nie mają to ochoczo napierdalają ale kurwa bandzie brudasów ojebujacych sklepy to nie mogą dać rady ..... Jebana pierdolona władza. Nie wiem czy gliniarz wie ale jadą na tym samym wózku co ci ludzie ...... Bo jemu też nasrają na talerz.
Zomowcy to zawsze będą zomowcy, niezależnie od miejsca i czasu. Kurwie i psie syny.
PanKukuruźnik82 napisał/a:
buhahahahaha czarne i ciapate nieobecne....
Pierwsze co, to pomyślałem dokładnie o tym, że coś nie widać inżynierów.
Pees4 napisał/a:
To jest praworządność i demokracja nie to co u nas
Doczytaj, osiołku, czym jest praworządność i dlaczego np. upartyjnienie sądów nie jest na twoją korzyść, zanim zaczniesz powielać pisowską propagandę.
KoniecZartow napisał/a:
Pierwsze co, to pomyślałem dokładnie o tym, że coś nie widać inżynierów.
Miałem tak samo... Nie ma brudnego ścierwa można bić białych... Tych "policjantów" powinni linczować piętnować i kazdy bialy powinien sie odwrócić od tego skurwiela... Niech sobie szuka kolegów wśród ukochanego małpiego tłumu
Ejjjjjjjjjjj Kurwa... Ale protesuja bojówki skrajnej lewicy wedlug mediow... CHociaz znajac zycie.... Jebane lewaki zajely sie demolowaniem, a zwykly pracujacy dostal po lbie
silwerbalk napisał/a:
Ludzi protestujących bo na życie nie mają to ochoczo napierdalają ale kurwa bandzie brudasów ojebujacych sklepy to nie mogą dać rady ..... Jebana pierdolona władza. Nie wiem czy gliniarz wie ale jadą na tym samym wózku co ci ludzie ...... Bo jemu też nasrają na talerz.
Przecież o to im dokładnie chodzi. Rozjebac gospodarkę doszczętnie, naszczuc ludzi na siebie, wytępić i potem cyk wielki reset a na zgliszczach zbudować i nowy porządek.
Sfrustrowani bo brudasy nie chcą na nich pracować.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów